Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siemka czy ktoś kojarzy film w którym ojciec był emerytem z FBI a następnie sprawdzał chłopaka swojej dziewczyny na
wykrywaczu kłamstw chciała bym obejrzeć tej film ale nie pamiętam jak się nazywa proszę o pomoc.

witam, szukam tytulu filmu w którym w llondynie wybucha bomba atomowa i odgradzają część londynu.
oglądałam ten film i nie mogę sobie przypomnieć tytułu i bardzo proszę o pomoc.

Witam serdecznie, kilka miesięcy temu oglądałem film o tematyce nowotworu. Niestety
zapomniałem tytułu a naszło mnie by jeszcze raz to obejrzeć.. w sumie to nie napiszę nic
nowego, dziewczyna chora na raka, zakochuj się w szpitalu w chłopaku, który również jest
chory.. z tego co pamiętam to chyba chłopak zginął...

więcej

Ogladalam ten jeden raz jakies 2 lata temu i nie potrafie go dokladnie opisac, ale chodzilo w nim o to, ze chlopczyk (jego
mama w filmu byla smieretlnie chora i umarla) i dziewczynka kazali sobie nawzajem wykonywac jakies zadania lib sie o cos
zakladali ( nie pamietam dokladnie co) przekazujac sobie nawzajem jakas...

więcej

Ogladalam ten jeden raz jakies 2 lata temu i nie potrafie go dokladnie opisac, ale chodzilo w nim o to, ze chlopczyk (jego
mama w filmu byla smieretlnie chora i umarla) i dziewczynka kazali sobie nawzajem wykonywac jakies zadania lib sie o cos
zakladali ( nie pamietam dokladnie co) przekazujac sobie nawzajem jakas...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jak w temacie, dodam że akcja się dzieje chyba w latach 50 ubiegłego wieku. Ojciec wraz z córką może 7-10
letnią, oszukuję wdowy które niedawno straciły mężów. Ich oszustwo polegało na tym iż sprzedawał on Biblie
którą rzekomo zamówił zmarły mąż dla swojej żony jednak "zapomniał" on zapłacić i dodatkowo zamówił...

więcej

Tytuł może mieć jakiś związek ze słowem "czas". To będzie coś o "minucie", "5 minutach", "15 minutach" czy jakoś tak. Japoński turysta we Włoszech wywołuje zdjęcia, a fotograf mówi mu, że będą gotowe "za 15 minut". W czasie tych 15 minut widzimy prawdopodobnie wydarzenia z byłej Jugosławii, gdzie dziecku w ciągu tych...

więcej

Witam, poszukuję filmu o grupce młodych ludzi którzy grali w grę komputerową (chyba Counter Strike) na jakimś turnieju, wygrali turniej i dostali po płycie. Na płycie tej był wirus jakiś który dał im jakby super moce że zaczeli być takimi fachowcami w strzelaniu, jacy byli w grze. Pierwsza akcja rozegrała się w jakiejś...

więcej

Już od dłuższego czasu męczy mnie pytanie, jak nazywał się film, który kiedyś oglądałem w telewizji na TCM.
Było w nim o dwóch mężczyznach, którzy porywają dziecko, jakiegoś kilkuletniego chłopca. Później jeden z porywaczy zostaje zabity przez drugiego. Mężczyzna, który zabił kolegę (pistoletem) zaprzyjaźnia się z...

więcej