Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam filmu

użytkownik usunięty

Bardzo dawno oglądałam film gdzie grupa ludzi idzie na jakąś wyprawę i chodzili po takim wielkim moście z
dziurami (takim z desek, liny itd), bardzo wysokich skałach i różnych niebezpiecznych miejscach i co chwilę
ktoś ginie. Była wśród nich rodzina i było kilkoro dzieci, na koniec dochodzą do jakiegoś raju czy coś...

więcej

Miłosne konstelacje Katarzyny Błeszyńskiej.
Kiedy bd premiera tego filmu a może już była a nie można go znaleźć w internecie?

Witam
szukam filmu co lecial w latach 90 w kocham kino,pamientam ze zaczynal sie od sceny jak kobieta ( płatny zabójca
, jedzie kabrioletem zatrzymuje sie i wymiotuje .Pózniej poznaje 2 chlopaków ze szkoly filmowej i ruszaja w trase razem.
Ci goscie maja za zadanie nakrecic film w ramach poprawki niezaliczonej...

około 5 lat temu na polsacie był emitowany film chyba nawet w niedziele.Główny bohater był studentem i
prowadził jakies badania, chyba ktos wyżej ustawiony w tym uniwersytecie chciał sie go pozbyc i dostał
zadanie że ma zrobić komputer za 100$, miał chyba 2 kumpli jeden grał na gitarze której struny były laserowe...

więcej

Film widziałem niestety bardzo dawno temu, więc może być komukolwiek bardzo ciężko go znaleźć,
zwłaszcza, że nie pamiętam go zbyt dokładnie, więc przedstawię kilka drobnych scen które (chyba) dobrze
zapamiętałem. Film widziałem ok 5 lat temu i wtedy był to jeden z najlepszych filmów jakie widziałem.
Sceny które...

więcej

Witam!

Szukam tytułu dokumentu pokazywanego na TVN24BIŚ o samotnej autostradzie numer 50 w Nevadzie. Prosiłabym o pełen tytuł, z góry dziękuję :)

Poszukuje filmow z ciezka mroczna atmosfera. W stylu "Vidocqa" albo "siedem". Bardzo mi zalezy na tytulach . Morczne trhillery , filmy noir . Wysilcie sie kochani;).

Poszukuję filmu (lub serialu) który oglądałem kiedyś, około 2002 roku. Pamiętam z niego przede wszystkim
dwie sceny :

1. Gdzieś w lesie, uzbrojony długowłosy mężczyzna chwyta kobietę za ramię i pyta "Dokąd się pani wybiera?"
2. Ten sam mężczyzna przywiązuje ją do drzewa, pyta "Lubisz zabawę w kulki?", po czym...

Pierwszy to chyba horror - dawno temu widziałem trailer i pamiętam, że jakiś koleś chciał się zemścić za to, że był gnębiony czy coś takiego. W trailerze np kogoś dusił zakładając mu przezroczysty worek na głowę i jeszcze chyba zabił kogoś podkręcając dźwięk w słuchawkach ale nie pamiętam. Nie chodzi mi o film The...

Nie pamiętam tytułu tego filmu , ale akcja toczy się chyba we Francji , pewna grupa ludzi kopiuje karty
kredytowe i następnie z bankomatów wypłaca gotówkę . Dziękuję z góry za pomoc ;)