pod koniec prl'u jak bylam w przedszkolu widzialam film, ktorego fabuly ni jak nie pamietam, ale kojarze, ze na samym koncu, w jakims lesie czy moczarach byl jakis potwor z bagien (?) albo facet za niego przebrany i pocalowal tam jakas babke i wtedy na jej stopie rozkwitl kwiatek....tyle pamietam po 25latach, ktos...
Cześć,
Szukam filmów o Wikingach - fabularnych jak i historycznych. Znam serial "Vikings",
więc tego nie musicie polecać ;)
Z góry dzięki
Szukam filmów ale nie fabularnych, chodzi mi o oryginalną Dianę za życia, jej młodość, ślub, itp. Nie mogę nigdzie znaleźć żadnego filmu, jedynie filmy które to kreują inne aktorki.
pod koniec prl'u jak bylam w przedszkolu widzialam film, ktorego fabuly ni jak nie pamietam, ale kojarze, ze na samym koncu, w jakims lesie czy moczarach byl jakis potwor z bagien (?) albo facet za niego przebrany i pocalowal tam jakas babke i wtedy na jej stopie rozkwitl kwiatek....tyle pamietam po 25latach, ktos...
Była to komedia francuska, w której dwóch facetów pracowało myjąc okna w wieżowcach. Była też akcja, w której był napad na ten wieżowiec. W jednej scenie było pokazane jak jeden z nich złapał gorącą rurkę i bez żadnego krzyku, poleciała mu tylko łezka. Jest to film zrobiony w takim zabawnym stylu, trochę takiego...
witam.. szukam filmu o chlopaku ktory trafil do sierocinca, zapoznal sie z grupka kolegow, jednego z nich wziela rodzina do siebie i wszyscy postanawiaja uciec z sierocinca i poszukac tej rodziny, widzialem ten film moze z 12 lat temu z tego co pamietam nazywal sie ten film "kumple sierocinca" ale nigdzie nie ma...
Hej, nurtuje mnie taka bajka z mojego dzieciństwa (czyli ok 200 - 2007), w której jakieś stworki mieszkały w domku ze zjeżdżalnią w środku. Pamiętam ze byl odc inek, w którym nie chciały się kapać i inny, w którym zbierały takie fioletowe jagody. proszę o pomoc:P
Jeszcze mi sie przypomnialo ze w jednym odcinku nie...