witam.. szukam filmu o chlopaku ktory trafil do sierocinca, zapoznal sie z grupka kolegow, jednego z nich wziela rodzina do siebie i wszyscy postanawiaja uciec z sierocinca i poszukac tej rodziny, widzialem ten film moze z 12 lat temu z tego co pamietam nazywal sie ten film "kumple sierocinca" ale nigdzie nie ma...
Hej, nurtuje mnie taka bajka z mojego dzieciństwa (czyli ok 200 - 2007), w której jakieś stworki mieszkały w domku ze zjeżdżalnią w środku. Pamiętam ze byl odc inek, w którym nie chciały się kapać i inny, w którym zbierały takie fioletowe jagody. proszę o pomoc:P
Jeszcze mi sie przypomnialo ze w jednym odcinku nie...
Bardzo proszę o pomoc, przeszukałem już cały Internet ( tak jak naukowcy przeszukali cały wszechświat )
ale nadal nie potrafię namierzyć tego filmu.
Film zaczyna się od scen w prosektorium, gdzie pokazane były jedynie detale. Zero planu ogólnego.
To była czołówka do filmu. Nie pamiętam więcej szczegółów. Jak ktoś...
Fabuła w skrócie to: kosmici (dobrzy) zrzucają na ziemie jakiś "zaj@bisty" (jak na te lata) skafander, znajduje
go dzieciak, albo nastolatek, nie pamiętam to był dość stary film, tak czy siak, wchodzi do niego
(ponieważ gdy po sierpotku niczego, w nocy widzi się "zaj@bisty" skafander, i nikt nie wie że tam jest, to...
Mało pamiętam z tego filmu ale pamiętam, że był tam motyw z fotoradarami. Kierowcy chcieli, żeby robili im
zdjęcia. Kojarzy mi się tez, że chyba policjant przenika do świata wyścigów. Proszę jak ktoś kojarzy to niech
pomoże.
Witam,
poszukuję filmu, bodajże akcji, w którym rolę detektywa (policjanta?) gra czarnoskóry aktor. Zajmuje się on
sprawą dziewczyny, która została wyłowiona z wody (martwa) ze śladami poparzenia, bez jednego kolczyka.
Za pomocą jakiegoś nowoczesnego systemu monitoringu ogląda on ostatnie chwile z życia...
cześć wszystkim mam pomysł tylko nie wiem jak się za niego zabrać chodzi mi o filmy do których dają
dubbing zamiast lektora a to psuje film może zrobimy na stronie filmweb strajk coś w rodzaju zbioru
podpisów ze dubbing niech dają do bajek a nie do filmów może jak większa ilość ludzi zacznie się buntować
to coś...
Witam. Poszukuję konkretnie jakiegokolwiek filmu sportowego/zawierający sportowe wątki, którego akcja rozgrywa się w okół chłopca który nie cierpi, a zostaje zmuszony (tu zastraszany, szykanowany, lub torturowany)do morderczych ćwiczeń przez swojego zbyt chorego na ambicję ojca lub trenera którzy wywierają na nim...