Siema, mam pytanie. Szukam tytułu filmu. Był facet, który miał kilka kobiet (bodajże 4) każda z innego kraju.
Żadna nie wiedziała, że ma inną, pewnego dnia chciały mu zrobić niespodzianke i do niego przyjechać.
Wszystkie się na siebie natknęły podczas jego nieobecności. Potem chyba się na nim jakoś zemściły. Tyle...
i które skupiają się na życiu, codzienności ludzi. Tylko nie kostiumowe melodramaty typu "Rozważna i
romantyczna" i raczej nie westerny. Chcę poczuć klimat tych lat tak jak np. w "Aż poleje się krew" gdzie nie ma
nowoczesnych miast i tej całej technologii, z których będę mogła się dowiedzieć jak to kiedyś...
Jak wyżej, coś w stylu always, szukam dobrego koreańskigo filmu, romansu z chwilą wzruszenia jednak żeby dobrze się
kończył i nie zostawiał człowieka w depresji.... a ostatnio trafiam na same dołujące filmy. dzięki za pomoc
wiem tylko że chodzi w nim o to że chłopaka jakiś kolo porywa i przerabia go na dziewczynę. To dość znany film ale mi tytuł wypadł z głowy
Witam poszukuję filmu dla dzieci i młodzieży z elementami akcji i przygody. No, mniej więcej od 12 lat. Coś
ciekawego- podobało im się Avengers czy też Jeździec Znikąd.
poszukuje filmu w którym pewne małżeństwo przygarnęło kobietę, młodą brunetkę nie jestem pewna czy to krewna czy coś ale był to chyba thiller i ta brunetka uwodziła jej męża i o ile wiem chciała doprowadzić drugą bohaterkę do obłędu. Niestety to jedyne co wiem. Jeśli ktoś kojarzy to proszę o linka. Film o ile pamiętam...
więcejW owym filmie koleś miał pójść na krzesło elektryczne i chciał pokazać przed śmiercią jaki to jest twardy i cool oraz umrzeć z "uśmiechem" na twarzy ale jakiś ksiądz go namówił, żeby przed śmiercią tzn. jak go będą prowadzić na taboret to ma udawać frajera i tchórza żeby młode pokolenie nie miało idola z którego...