wiem tylko że chodzi w nim o to że chłopaka jakiś kolo porywa i przerabia go na dziewczynę. To dość znany film ale mi tytuł wypadł z głowy
Witam poszukuję filmu dla dzieci i młodzieży z elementami akcji i przygody. No, mniej więcej od 12 lat. Coś
ciekawego- podobało im się Avengers czy też Jeździec Znikąd.
poszukuje filmu w którym pewne małżeństwo przygarnęło kobietę, młodą brunetkę nie jestem pewna czy to krewna czy coś ale był to chyba thiller i ta brunetka uwodziła jej męża i o ile wiem chciała doprowadzić drugą bohaterkę do obłędu. Niestety to jedyne co wiem. Jeśli ktoś kojarzy to proszę o linka. Film o ile pamiętam...
więcejW owym filmie koleś miał pójść na krzesło elektryczne i chciał pokazać przed śmiercią jaki to jest twardy i cool oraz umrzeć z "uśmiechem" na twarzy ale jakiś ksiądz go namówił, żeby przed śmiercią tzn. jak go będą prowadzić na taboret to ma udawać frajera i tchórza żeby młode pokolenie nie miało idola z którego...
witam. Poszukuje filmu o chlopcu, niestety wiem tylko ze sie konczy ze chlopca zabijaja jacys chlopcy i przed
jego domem zapalili duzo zniczy. Bardzo proszeo pomoc :)
Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać. Będzie sprawiedliwiej, bo będzie
można podać łatwy motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i
zażądać dwóch.
Czasem motyw jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą
liczbę piszemy w nawiasie, jak ktoś by nic nie napisał,...
Witam,
mało co zapamiętałam-jedynie jakieś obrazy,jak za mgłą... :) ale postaram się je opisać najdokładniej jak mogę:
Pamiętam podział na dwa światy: dobry i zły. Zły znajdował się w podziemiach-był to czerwony,stereotypowy obraz piekła. W nim znajdowało się kilka postaci o dość odrażających wyglądach-jedna z nich...
Pomocy, moja zagwozdka od wielu lat! Stary, chyba jeszcze z zeszłego wieku film. :) Fabuła zaczyna się od napadu na jakiś nocny market. Po jakimś czasie jeden z klientów - młody chłopak (główny bohater) ratuje sytuacje, a w tym obcą dziewczynę z dobrego domu, w której się zakochuje. Chyba zabija jednego z napastników,...
więcej
Czy możecie polecić mi filmy i seriale o tej właśnie tematyce? Chodzi mi o pogrzeby, domy pogrzebowe,
może to być czarny humor, horror, thriller, dramat, serial, gatunek obojętny...
Proszę o filmy/seriale w klimacie "Zgon na pogrzebie", "Grabarze", "Six feet under", "Palacz zwłok", mogą być
luźno nawiązujące do...