Witam.Nie potrafie sobie przypomnieć nazwy filmu.Akcja dzieje się w anglii.Młody policjant podczas pościgu prawie chwyta podejrzanego jednak ten strzela mu w kolano zamiast go zabić i ucieka.Po kilku latach podejrzany pojawia sie w nowej sprawie i policjant ma szanse go złapać.Partnerka policjanta(ładna brunetka która...
więcej
Kiedyś oglądałam film o młodzieży która pojechała na wakacje na jakąś wyspę. Na wyspie była góra
strzeżona przez tubylców. młodzież nie posłuchała sie ludzi i weszła na górę gdzie znajdowała się roślina
która wchodziła do wnętrza ciała i zabijała. Ocalała tylko jedna dziewczyna. Czy ktoś oglądał ten film i zna jego...
cześć wszystkim mam pomysł tylko nie wiem jak się za niego zabrać chodzi mi o filmy do których dają
dubbing zamiast lektora a to psuje film może zrobimy na stronie filmweb strajk coś w rodzaju zbioru
podpisów ze dubbing niech dają do bajek a nie do filmów może jak większa ilość ludzi zacznie się buntować
to coś...
Cześć , poszukuje filmu (thiller) o tematyce przeprowadzki i prześladowaniu przez sąsaidów itp , albo coś na
zasadzie stalking'u
Pozdrawiam
Cześć! Pomożecie?
Kryminał, trochę zabawnych motywów. To dość nowy film.
Akcja dzieje się chyba w Las Vegas.
W jakimś hotelu ukrywa się szef jakiejś grupy przestępczej. Jest ćpunem. I w większości filmu jest
nafukany. Pod koniec jedyne co robi, to wciąga :D
Charakterystyczny jest jego ochroniarz - Rosjanin, czy...
Witam poszukuję pewnego starego filmu pamiętam tylko fragmenty z niego a więc :
Dzieje się to w miasteczku w którym tworzy się sekta (rasistów) , sekta postanawia zabić pastora ponieważ jest czarny
(pastor posiada syna) który trafia po zabiciu ojca do domu szeryfa. Niedługo po tym zdarzeniu przybywa brat żony...
Chciałbym obejrzeć jakiś fajny STRASZNY horror typu Grave Ecunters .
wiecie o co chodzi camera , noktowizor , REC'a oglądałem...