Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bardzo dawno go oglądałem i dokładnie nie pamiętam szczegółów, pamiętam tyle że był facet który ścigał się
samochodami wyścigowymi, miał rodzinę. pewnego dnia nie pamiętam o co dokładnie chodziło ale połamał mu
jakiś facet rękę na stole bilardowym. Wtedy tamten wyzwał go na pojedynek w którym on ulega poważnemu...

Prosze pomóżcie,bo te dwa tytuły nie dają mi spać po nocach.

Fabula,ktora pamietam jest naprawde fragmentaryczna.Dziewczynka (okolo 12-14 lat) utalentowana gra na skrzypcach.Mieszka z ojcem i jego zona,bo matka zostawila ich jak dziewczynka byla mala.Pamietam scene, w ktorej dziewczynka wchodzi po schodach niosac...

więcej

Tak więc, znalazłam film "W drodze do Jah", który miał premiere na świecie już w 2013, a w Polsce będzie
niedługo, a ja już znalazłam do pobrania, więc chce się z Wami podzielić łapcie.

http:/ /downl oaded. pl/pobier z/w-drod ze-do-jah- 3#

Ehm jest zakaz umieszczania linków, więc trzeba skasować spacje w linku....

więcej

Film o Kubie rozpruwaczu, pamiętam że został do Francji przywieziony kawałek chyba mostu, na którym Kuba rozpruwacz zamordował swoją ofiarę. Akcja dzieje się obecnie i z momentem wmurowania ów kawałka cegły? poręczy? ktoś zaczyna mordować w ten sam sposób, dodaję nie jest to film: Z piekła rodem, powrót Kuby...

szukam filmu w którym głona bohaterką jest młoda dziewczyna , znajduje laptopa. Kontaktuje sie z nia pewien mezczyzna który namawia ja do wyjechania z miasteczka , po drodze dziewczyna zatrzymuje sie na noc u farmera . Facet wydaje sie byc dziwakiem , rano szybko opuszcza jego dom a kiedy musi wrocic po swoje rzeczy...

więcej

O kobiecie na wózku inwalidzkim, która była więziona w domu przez swoją siostrę, może ktoś kojarzy i zna tytuł??

Dzięki

Pamiętam że jest to dość stary film, opowiada o inwazji ptaków na pewne miasteczko(?) Jakaś tam rodzinka
broni się przed nimi i stara się przetrwać. W pewnym momencie filmu próbują odgonić te ptaki wieszkami na
ubrania. Na końcu filmu, po uciczce z domu siedzą sobie na plaży i matka robi dziecią jakieś jedzonko z...

więcej

Szukam dobrego kina grozy na teraz, klimaty 16 - 18 wieku najbardziej mile widziane.

Na 100% było to anime (tylko że byłem wtedy takim szczylem (5-6 lat) że oglądałem to na vhs i nawet
nie wiem czy to był cały film juz czy z serialu, naprawdę nie wiem). Bohaterką była młoda dziewczyna
która na początku jechała pociągiem gdzieś, potem trafiała chyba do jakiejś szkoły religijnej, lub do
klasztoru...

więcej

Od jakiegoś czasu chodzą mi po głowie dwie sceny z filmu, który oglądałem co najmniej 20 lat temu.

1. Wielki żaglowiec (hiszpański?) na pełnym morzu. W wodzie jakiś facet próbuje uszkodzić ster. W tym
czasie z jednej z kajut na rufie wyrzucają przez okno kobietę - akurat na jego głowę.

2. Żaglowiec ten płynie...

więcej