Witam :)
Mam problem ze znalezieniem filmu, który oglądałam w telewizji. Może ktoś bd znał jego tytuł?
Nastoletnia dziewczyna idzie z koleżankami na imprezę. Zostaje grupowo zgwałcona przez swoich kolegów
ze szkoły na stole bilardowym w pokoju obok. Ucieka z klubu i wsiada do samochodu jakiegoś obcego
faceta....
Thriller USA, i z góry dodaję ze nie jest to "Autostrada strachu". gdyż w Autostradzie strachu jadą nowożeńcy, w tamtym jedzie małżeństwo, psuje się auto facet zostawia żonę i idzie po pomoc. Kobieta zostaje sama ma krótkie włosy prawie ścięte na jeża, ubrana jak z lat 60 tych, podjeżdża samochód który to zabiera ją...
więcej
Witam !
Poszukuję filmu który opowiada o świecie w którym panuje zima za sprawą zniszczonych stacji do
kontrolowania pogody.
Ludzie żyją w podziemiach i panuje tam dziwny wirus.
W pewnym momencie ludzie tracą łączność z inną stacją i wyruszają im na ratunek.
Okazuje się, że stacja została zaatakowana przez...
Siema chciałybym sobie oglądnąc film ale niestety nie znam jego tytulu pamietam tylko jedną akcje wiem ze
byla w tej akcji kobieta ze tak powiem snajper w oddalonym budynku i obserwowala inny budynek w ktorym
byla jej przyjaciolka ktora jechala winda i w pewnym momencie zaczela sie strzelanina i ta kobieta myslala...
witam!
film z tego co pamietam zaczynal sie scena w ktorej para na plazy widzi spadjaca do oceanu gwiazde.
gwiazda okazuje sie pojazdem kosmicznym ktorym na ziemie przed wymiarem sprawiedliwosci z wlasnej
planety ucieka jakis przestepca, oczywiscie w slad za nim wyrusza tez przedstawiciel prawa! cecha...
Bo ja spojrzałem w dwadzieścia ostatnio oglądanych pozycji, chwilę pomyślałem i zauważyłem, że w każdym z tych filmów ktoś umierał. Mało tego, w każdym z tych filmów znalazła się postać, która umarła w nienaturalny sposób. Ba! aż w 19 z 20 obejrzanych przeze mnie filmów ktoś został zamordowany (w taki czy inny sposób,...
więcej
Witam.
Od dłuższego czasu poszukuję filmu którego parę lat temu oglądałam w TV.
Jest to dość stary film.
Pewnego razu do starszej kobiety przychodzi młoda dziewczyna, która poszukuje swojej matki.Kobieta
opowiada jej historie 3 przyjaciółek z których jedna z nich zaszła w ciąże,ale żadna nie chciała powiedzieć
która...
To dość stary film dokładnie nie pamiętam ale chodziło o to że kobieta zostaje
podstępem zwabiona do domu na odludziu i walczy tam o życie więziona przez
zamożnego faceta wiem że akcja toczy się zimą
Witam. Kilkanaście lat temu oglądałem film wyglądający na lata 60-70 ubiegłego wieku,
w którym grupa młodych ludzi spędza wspólnie czas i zaczyna mieć jakieś dziwne jazdy.
Pamiętam szczegół - w pewnej scenie jedna z bohaterek stoi naga, chyba przy stole bilardowym,
ale zamiast brodawek sutkowych ma gałki...
Hej! Poszukuję filmów z motywem psychiatryka, ludzi psychicznie chorych, pogubionych w świecie. Zależy mi,
żeby była tam jakaś akcja, żeby wszystko wyglądało inaczej niż było naprawdę. I żeby był dobrze
dopracowany, nie tylko jakieś dziwne ujęcia z różnych miejsc, na temat których można mieć milion
interpretacji....