Witam.szukam pewnego filmu.10 moze 15 lat temu.gliniarz szuka pedofila badz mordercy.zaprzyjaznia sie
z.mala dziewczynka ktora potem wykorzystuje jako przynete.rownie dobrze mogla to byc jego corka.i
pamietam jeszcze afisz do tego filmu.mala dziewczynka siedzaca na takim jakby haczyku na ryby na zielonym...
Szukam filmu z lat 90 o samochodzie chyba brązowy buick z przyciemnianymi szybami, nie wiadomo kim był kierowca, śledził on kobietę z dzieckiem
Szukam filmu z lat 90 o samochodzie chyba brązowy buick z przyciemnianymi szybami, nie wiadomo kim był kierowca, śledził on kobietę z dzieckiem
Filmy był chyba rosyjski, ukraiński czy może litewski. Nie pamiętam dokładnie. Opowiadał o dziewczynie która razem z matką i jej facetem miała wyjechać do anglii . W ostateczności matka nie zabrała ze sobą córki, pozostawiając ją ciotce. Dziewczynka miała o dużo młodszego przyjaciela, który był bity przez ojca i pod...
więcej
Piszcie propozycję aktorów do obsadzenia poniższych ról:
ojciec chrzestny Don Ald
syn ojca chrzestnego Józef Bąk
córka ojca chrzestnego, blogerka Kasia
mafioso Marcin P.
mafioso Słowik
kark Masa
bohaterski glina Kaczoro
i propozycje pseudonimów capo i consigliere
Czołem. Jestem zwolennikiem filmów, w których końcówka mnie po prostu wzruszy,
ściśnie w gardle, a na końcu będę miał skłonność do przemyśleń.. nie zabraknie też
ciarków momentami. Jak na razie te aspekty doświadczyłem w:
Niepokonani
Into The Wild
Lone Survivor (świetna muzyka, widoki i wzruszające sceny)
12...
Witam, poszukuje filmów propagandowych lub po prostu jakis filmow opowiadających o nazistach. Cos w stylu:
-Triumf woli
-Fabryka zła
-Wyrok w Norymberdze
Z góry pragnę zaznaczyć, że nie interesują mnie filmy typu Lista Schindlera, Pianista czy Stalingrad ( filmy
oczywscie oglądałem i w żaden sposób ich "nie...
Witam, tak jak w temacie - poszukuję filmów, których akcja odbywa się więzieniu. Poszukuję również filmów o mafiach oraz o tematyce boksu.
W połowie lat 70 leciał serial na 100% Włoski o nauczycielu, który uczył tylko klasę niezdyscyplinowanych chłopców. Jest w nim pokazana klasa i nauczyciel który krok po kroku walczy o to by doprowadzić do porządku kilkoro uczni. Serial ten oglądałam jako dziecko i wiem że byłam wtedy w 5 klasie podstawówki....