Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam podobnych klimatem filmów, troche takich magicznych, zwłaszcza z Johnym Depem ( to jego niecodzienne zachowanie ). Jak chodzi o J.Depa to jakie filmy z nim polecacie ?

Szukam filmu tak jak w temacie dodam, że mężczyzna zakochuje się w trakcie meczu rugby czy to futbol
amerykański nie pamiętam, w którym gra z kolegami z pracy przeciwko innej jakieś grupie, a jego dziadek
zakochuje się w jej babci...

Pamiętam tylko że z ciężarówki, albo zamienia się w kulki albo coś kolorowego się wysypuje lub też nie? Coś było z życzeniami, albo z udowodnianiem komuś

Szukam filmu podobnego do "Chłopaki na ibizie". Wiem, że w filmie chodziło o to, że trzech znajomych jedzie na wakacje na (chyba) Ibizę. Wynajmują mieszkanie (brzydkie) Okazuje się, że tam jest jego była dziewczyna i robi wszystko żeby ją odzyskać, ale również imprezują. Pod koniec jest impreza na statku, jeden z...

Witam ! Parę dni temu obejrzałem 4 odcinek Kapitana sowy na tropie pod tytułem ,,cichy pokoik`` Odcinek był
świetny ale od czasu obejrzenia dręczy mnie chodzący pogłowie film właśnie w stylu Cichego pokoiku.Ale za
cholere nie mogę sobię go przypomnieć.Czy wie ktoś może co to mógł byc za film ?

Witam, szukam tytułu filmu którego widziałem kiedyś fragment. Jedyne co pamiętam to to że początkowa akcja
działa się w jakimś podwodnym laboratorium chyba na terenie Rosji, badano tam jakąś bakterie, doszło do
incydentu i wszystkich tam zalano. Potem akcja przenosi się kilka lat później, był tam chłopiec którego...

więcej

Poszukuje filmu, mniej więcej 2005-2008 rok (może nawet wcześniej był nagrany) o dziewczynie, która jest chora na schizofrenie i kiedy zaczyna się jej polepszać ojciec wysyła ją do domu, w którym codziennie gra melodie zegarek przez który choroba zaczyna powracać. Już dłuższy czas poszukuje tego filmu i nie mogę...

Poszukuje filmów podobnych do "Blizn pamięci" i "W kryjówce mojego ojca".
Długich (ponad 120 min.). Przygnębiających. O tragicznym wydarzeniu z przeszłości, które determinuje los bohatera.
Ale nie koneserskich/niszowych, nie interesuje mnie sama znajomość tytułu - chcę to obejrzeć, filmy muszą być dostępne w...

Nie wiem co to za film, fabuły nie pamietam jedyne co mi sie przypomina to scena a raczej dwie sceny. Jedna z początku filmu gdzie idzie na lekcje syna (syn uczy sie sztuk walki) a jego trener śmieje się z syna jak i z samego Stathama. Jason udaję że nic nie potrafi więc przyjmuję obelgi, a synowi jest smutno. Film się...

więcej

Cześć,
jakiś czas temu oglądałem francuski film o człowieku który potrafił bardzo dobrze gotować ale za sprawą dziewczyny pracował na rusztowaniach przy domu starców czy szpitalu juz nie pamiętam. W każdym razie pewnego dnia zauważył że pacjentą nie smakuje jedzenie w tamtejszym ośrodku. Wszedł do kuchni i przekonał...

więcej