Więc pamietam ze pewna rodzina z 2 malymi corkami sie wyprowadzila po las ( mieszkali sami w okolicy
Pewnego dnia w nocy ( mieli otwarte drzwi w nocy - była tylko siateczka na komary) Po porwaniu tej 1 corki
dlugo szukali po lesie ale nie mogli trafic na nic , porywacze to jacys dzikusy byli i ta dziewczynaka...
Z filmu pamiętam tylko tyle, że był chyba jakiś wybuch i cysterna przygniotła nogi małej dziewczynce i był z nią cały czas jakiś mężczyzna, być może strażak.
Z filmu pamiętam tylko tyle, że był chyba jakiś wybuch i cysterna przygniotła nogi małej dziewczynce i był z nią cały czas jakiś mężczyzna, być może strażak.
Psychol w ciężarówce zabija laskę w cabrio (laska idzie na czołówkę po tym jak on pokazuje jej ze ma wolne i może go wyprzedzać). Potem wyprzedza go chłopak i po pewnym czasie psuje się temu chłopakowi auto i zatrzymuje się na poboczu, żeby bodajże zmienić koło i nadjeżdża ta sama ciężarówka i kierowca go zabija....
Film opowiadał o młodym chłopaku i dziewczynie. Dziewczyna miała bogatą babcię z tego co pamiętam,
wychowywała się u niej w domu, a ojciec chłopca coś tam naprawiał i raz go zabrał. Zaprzyjaźnili się i razem
wychowywali. Ze scen jakie pamiętam:
1. Poszli razem na bal po ukończeniu szkoły średniej i chłopak został...
Wiec pamietam tylko tylko, ponieważ oglądałem go w dzieciństwie i coś świta.
NIe był to film nowych dat ( tak mi sie wydaje).
Przejdzmy do sedna
Chyba chlopiec wybral sie do miasta i zostal zauważony przez pewna kobitke ( co
wygladala jak wiescniaczka - należała do gangu który kradł dzieci i je pózniej...
Naukowiec porażony prądem (chyba) trafia do równoległej rzeczywistości. Jest ten sam rok, ale mnóstwa wynalazków jeszcze nie ma, Mount Everest jeszcze nie został zdobyty, ludzie ubierają się jak w XIX wieku... Co najważniejsze - on sam w tym drugim świecie jest żonaty, a w pierwszym nie. Jego żona umiera na serce, więc...
więcej
http://www.filmweb.pl/user/katedra/blog/562997-Najlepsze+sceny+filmowe
Zapraszam do podzielenia się swoimi typami!
Poszukuję nazwy tego filmu
Matka chce się dowiedzieć o śmierci córki i przepytuje jej koleżanki, ale one nie chcą nic mówić. Potem okazuje
się, że utopiły ją w wodzie, w rzece(płytka, w lecie) i przykryły kłodą od drzewa. dziewczyny były chude, matka
chyba blondynka(?)
z góry dziękuję :)
Cześć,
Poszukuję filmu o chłopaku mieszkającym w wieży lub jakiejś przybudówce mostu, który poznaje dziewczynę i się w sobie zakochują. Z tego co pamiętam, to został on nakręcony w końcówce lat '80 lub na początku '90. Nie mogę przypomnieć sobie jak się kończy, ale wydaje mi się, że główny bohater zmarł. Bardzo...