Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakiś czas temu (szczerze to może być z 5 lat) oglądałam gdzieś na jednej ze stron internetowych pewien film, do którego z przyjemnością bym wróciła, ale niestety pamięć nie pozwala mi się dokopać do tytułu :P

Generalnie pamiętam, że wysoka dziewczyna z ciemnymi włosami, córka amerykańskiego albo angielskiego...

Witajcie, potrzebuje pomocy w namierzeniu tytułu filmu. Przeszukałem już całe forum oraz całe google. Niestety bezskutecznie. Podejrzewam, że film ten jest klasykiem aczkolwiek ja oglądam bardzo mało amerykańskich filmów. Otóż fabuła filmu dzieje się gdzieś w slumsach jednego z amerykańskich wielkich miast (chyba...

o skorumpowanych policjantach

witam
potrzebuje tytul filmu a mianowice;facet morduje na wzgorzu swoja zone
a potem udajac chorego na wozku probuje przechytrzyc (polijcę)ktora podszywa
sie za zwyklych ludzi i w roznych okolicznosciach chce go zmusic do przyznania sie
film chyba z lat 80-tych

Witam
Poszukuję starego (lata 80) typowego filmu akcji
Opowiadał on o współpracy amerykańskich special forces i radzieckiego specnazu
Był tam terrorysta składający jakąś bombę w domu który się z prezenterką tv zaprzyjaźnił po uratowaniu jej
życia

Pozdrawiam :)

szukam filmów podobnych do filmu "trup".
http://www.filmweb.pl/film/Trup-2012-637730

Z góry dziękuje :)

Dwa lub trzy lata temu oglądałam film na HBO
Fabuła: Dziewczyna, która skończyła liceum, poszła z koleżanką na imprezę, tam spotkała jakiegoś faceta,
wsiadła z nim do auta i słuch po niej zaginął. Matka z ojcem ją szukali, ale ostatecznie nie znaleźli. Zeznania
kolegów tego faceta były sprzeczne, często zmieniali...

więcej

Szukam filmów, gdzie akcja często toczy się w nocy, czyli przykładowo:
- filmy jak Mroczne MIasto
- filmy wojenne, gdzie strzelają się niecami
- filmy survivalowe, gdzie często są sceny w nocy jak np. obóz prymitywny, ognisko, jedzenie, gadanie coś przed snem
- filmy z napadami w nocy
- wszelkie inne...

Szukam filmu w którym jakiś azjatycki karate mistrz musiał wytrenować kolesia
Był potrzebny do jakiejś specjalnej akcji
Pamiętam że musiał łapać pałeczkami muchy
Musiał chodzić po jakis palach
Jak zgaszono światło to spadł

Witam.

Jako, że jestem smakoszem owych filmów, niezbędne mi są Wasze opinie na temat tego filmu.