Witam. Potrzebuję pomocy, dawno temu widziałem film, który mi się podobał, ale nie znałem tytułu, a
ostatnio znalazłem kadr z tego filmu. Kojarzy ktoś ?
Z tego co pamiętam to głównymi bohaterami było rodzeństwo* ( starsza siostra i młodszy brat )
* prawdopodobnie
Jak sie nazywa film, gdzie głównymi bohaterami są policjanci, jeden z nich -murzyn- jest pastorem, a drugiemu przed laty zginął synek. Mężczyźni sie zaprzyjaźniają, a starszy syn tego drugiego zostaje przez niego postrzelony przez przypadek i musi mieć operacje, pastor oddaje mu nerke i na końcu leci świetna...
Witam. Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad serią Cube. Widziałem ją już dawno, ale cały czas męczy mnie jedno pytanie: Kogo umieszczali w Cube?
Nigdzie to nie zostało wyjaśnione. Osobiście sądzę, że była to państwowa organizacja zajmująca się likwidacją wrogów politycznych, ale to są tylko moje...
Film australijski, o młodzieży, z ciekawą muzyką, w tonacji granatowo-zielonej, szkoła, samobójstwo,
retrospekcja. Może ktoś widział?
Szukam filmu sprzed co najmniej 25 lat (lub starszego) z którego bardzo wyraźnie pamiętam, że bohaterka
zostaje zgwałcona wieczorem w parku przez mężczyznę ze znamieniem na twarzy a gdy rodzi dziecko to ma
ono takie samo znamię. Ten widok powoduje, że kobieta umiera. Film chyba norweski, akcja w XIX wieku lub l....
Szukam filmu a konkretnie bajki. Akcja dzieje się na Alasce w czasach "gorączki złota". Bajka opowiada o
psie, który pod koniec odkrywa swoją wilczą naturę (nie jest to Bolto). Bajka była wydana na kasetę VHS wiec
trochę starsza. Pamiętam jeszcze, że piec był koloru burego bądź brązowego. To dla mnie ważne bo...
Nie można już zaznaczać, że jest się w trakcje oglądania filmu? Sprawdzałam na wszystkich serialach jakie
oglądałam i jest "oglądałem, moja ocena to" oraz "nie interesuje mnie". Tylko ja mam taki problem?