Wiitam,
Chciałabym dodać zarys fabuły do jednego z filmów i w czasie uzupełniania zaczęłam się zastanawiać co
mam wpisać jako komentarz osoby zgłaszającej . Proszę o pomoc, jeśli chodzi o współtworzenie strony to
jestem ,,zielona " :)
Szukam filmu . Akcja rozgrywa się w jakimś domku w lesie. Przebywa tam pewne małżeństwo... pamiętam tyle, że mąż zdradza żonę w tym domku z jej siostrą. Ta żona później obcina sobie palec u ręki (chyba) obcęgami... Byli tam też jacyś źli ludzie, którzy im grozili (jeden miał siekierę).
Odzwierciedlenie Koła Fortuny czy kartkowo szkolnej
szubienicy. Mianowicie zadajacy daje haslo z zakrytymi literami podajac jedynie co to jest. np:
_ _ _ _ _ - aktor
Nastepnie zgadujacy podaje jedna litere, zadajacy wpisuje litery do hasla w odpowiednich
miejscach o ile owe sa w hasle lub pisze ze ich po prostu...
To ocenię twój gust filmowy w skali od 1-10. Pod uwagę wezmę filmy ostatnio oglądane i najwyżej ocenione.
Pozdrawiam.
Pamiętam tylko fragmenty... Coś tam było, że jakiś psychopata ukrywał się w domu w
pokoju dziecka. Dziecko (chłopczyk) puściło kolejkę do ciemnej strony pokoju, a ona
wróciła, bo ten koleś mu puścił z powrotem. Potem coś tam było, że gonił matkę gdzieś
w piwnicy albo strychu z siekierą bodajże, albo innym...
Hej. Oglądałem kiedyś film (niestety nie w całości) w TVP, który zaczyna się od śmierci w szpitalu prezydenta USA. Przychodzi do niego Wiceprezydent (kobieta). W trakcie rozmowy umierający prezydent daje jej do zrozumienia, że po jego śmierci chce, aby zrzekła się urzędu i nie objęła prezydentury jak wiceprezydent. Czy...
więcejOglądałam w TV jakiś rok temu. Zaczyna się jak grupka małych chłopców idą w nocy z latarkami czegoś szukają. Jeden z nich wpada do dołu dość głębokiego, tam odnajdują zwłoki kobiet wiszących w foliowych opakowaniach. Sprawę prowadzi pani detektyw o kasztanowych włosach. Przy jednej z kobiet odnajdują łańcuszek z...
Młody szlachcic dostaje obraz ze swoim portretem, następnie wszystkie jego melanże (opium, alko itp) niszczą tego na obrazie, a ten żywy jest wiecznie
zdrowy i młody. W tytule chyba było jego imie i nazwisko.