Witam
Za małolata oglądałem na VHSsie film gdzie występowało w rolach głownych dwóch gości (była to chyba
seria filmów z nimi jak dobrze pamiętam). Jeden duży i grubawy z brodą i drugi chudy blondyn. Przez cały film
co jakiś czas naparzali się z złymi ludźmi i były charakterystyczne dźwięki przy bijatykach jak z...
Szukam filmu dziwnego a jedyne co pamietam to ze bylo cos o jakims miasteczku z ktorego nie dalo sie
wyjechac, chyba amerykanskie niby miasteczko cos, ze jak sie jechalo samochodem ulica to sie wyjezdzalo z
drugiej strony miasta. i ludzie nie zastnawiali sie co jest dalej. Moze cos lata 60 w tym filmie bylo chyba...
oglądałem ten film 3 lata temu . chory film nie wiem czy horror , glownym bohaterem był młody fotograf , film
zaczyna sceną na wsi, kierowca cięzarowki przejechal kolesia i fotograf robi zdjęcia ofierze.
film jest mroczny duzo krawych scen
jesli ktos cos kojarzy to prosze o tytuł .
dzięki.
Chodzi mi po głowie jakiś film lub odcinek serialu. Było tam coś takiego, że w jednym dniu ktoś umierał i w minucie, gdy ten ktoś umarł to kobieta w tej minucie rodziła dziecko i coś się z tym dzieckiem działo, ale nie pamiętam co.
Obejrzałam już tyle filmów,że naprawdę ciężko mi znaleźć coś ciekawego, a potrzebuję na
dzisiejszy i jutrzejszy wieczór.
Możecie polecić coś dobrego/mocnego ? Z ciekawą akcją, może być z elementami
psychologii, sci-fi niekoniecznie, ale jakieś delikatne elementy mogą być, ooo dodatki
prawnicze ( coś a'la Prawnik...
Witam, chodzi mi o ten film który jest w tytule, a dokładnie o jedną ze scen. Dokładnie o
tą w której Emili jest w stodole o ile dobrze pamiętam i mówi różnymi głosami
(językami). Chodzi mi o to ile dokładnie było tych głosów. Z góry dzięki :)
Kolega podal mi opis filmu, jednak nie podal jego nazwy.
Film ten to komedia w ktorej brat ktory jest policjantem, uwaza chlopaka siostry za mieczaka.
Postanawia wziac go do pracy i razem z kolegami porobic sobie z niego jaja, udajac ze cos sie dzieje.
W pewnej chwili chlopak orientoje sie ze wszystko jest udawane i...
W skrócie chodzi o to, że jakiś facet cały czas znika w dosłownym tego słowa znaczeniu. Pojawiał się w innym czasie i
miejscu. Na końcu wraca ostatni raz do domu i spotyka sie z córką i żoną