Polska wersja piosenki z Soundtracku Hobbita przetłumaczona i wykonana przez mojego znajomego.
Co sądzicie o tej aranżacji i czy znacie jeszcze jakies inne polskie wykonania znanych piosenek z filmów.
Wpiszcie w Yutubie.Polecam
Witam czy ktoś z Was zna może jakieś filmy o manipulacji, coś w stylu "zrób coś bo jak nie to to już po tobie".
Coś w stylu telefonu z Colinem Farrellem.
Obejrzałam ten film ponad 10 lat temu.
Było sobie majętne małżeństwo, ale nie układało się w nim. Ona go odpychała, więc on ją zdradzał.
Później ona kogoś zabiła, ale nie pamiętam motywu, ani czy był to facet czy kobieta. Wszystko miała dokładnie zaplanowane. Niby wyszła wieczorem pobiegać, a zabiła w parku czy...
Film mniej wiecej z lat 80-90, kojarze tylko scene, w ktorej przeciwnicy przed walka owijaja pięści szmatami,
maczaja w miodzie czy czyms podobnym, obklejaja zborzem i innymi drobiazgami. Ktoś kojarzy?
Hejka
Szukam filmu. Jest ogólnie o dwóch facetach. Jeden wraz z żoną został zaatakowany przez jakiegoś przestępce u siebie w domu. Obydwoje przeżyli, ale jego żona przez to leży w śpiączce. Facet oczywiście chce się zemścić. Drugi to płatny zabójca czy ktoś taki. Gra na skrzypcach (chyba) i ma żółwia. W jego bloku...
Siemka!!!! Poszukuję pewnego SERIALU,który kiedyś leciał w TV " nie pamiętam roku " ale pamiętam doskonalę
że główny bohater grał na Skrzypcach i " chyba " podróżował po " świecie " aby znaleźć własne miejsce życia
:) z tego co jeszcze mogę napisać to miał Brata,którego nieraz musiał wyciągnąć z kłopotów ,który...
Film thriller - morderca zabija ludzi w taki sposób w jaki umierali apostołowie, nie jestem pewna ale wydaje mi się że tym mordercą okazuje się policjant. Bardzo proszę o pomoc. Nie jest to ani Odkupienie ani Mesjasz.
Hejka
Oglądałam film rok czy dwa lata temu. Nie pamiętam kiedy i nie wiem jak się nazywał. Chcę go zobaczyć znowu i puścić bratu, bo wiem że by mu się podobał.
Dział się w przyszłości i był o jakieś jednostce policji. Przypominali trochę roboty, ale byli ludźmi. Pewnego dnia głównemu bohaterowi zostaje przypisana...
Hej,
Od kilkunastu lat szukam filmu i nikt nie jest w stanie mi pomóc. Oglądałam go pewnie koło 10 lat temu,
więc pamiętam tylko kawałek. Akcja dzieje się w baroku lub romantyzmie w jakimś zamku/na dworze/w
szpitalu psychiatrycznym? Główną bohaterką jest młoda dziewczyna, która jest chyba służącą. Kluczowym...