Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich!

Na początku chciałbym się przywitać, to mój pierwszy wpis na forum.
Mam do Was ogromną prośbę. Mianowicie szukam filmu dokumentalnego, który oglądałem bardzo
dawno temu. Szukałem go nawet w programie telewizyjnym TVP 2 z 2007 roku ale niestety mi się nie
udało.
Film zawiera się w formie...

więcej

Witam

Kilka lat temu około 5-6 lat oglądałem film o dwóch dziewczynach mieszkających w akademiku w anglii. Nie
mogę nigdzie go znaleźć ani skojarzyć tytułu.

opis według mnie:
Dwie dziewczyny mieszkają razem ze sobą w pokoju w akademiku w Anglii. Nocami oraz po kryjomu
okazują wobec siebie uczucie w pewnym...

więcej

witam
potrzebuje tytul filmu a mianowice;facet morduje na wzgorzu swoja zone
a potem udajac chorego na wozku probuje przechytrzyc (polijcę)ktora podszywa
sie za zwyklych ludzi i w roznych okolicznosciach chce go zmusic do przyznania sie
film chyba z lat 80-tych

To zadanie trudne, dla prawdziwego konesera horroru. Mam nadzieję że jakaś osoba będzie w stanie
pomóc.

Poszukuję filmu.

Jest to Horror. Złą siłą jest/są w niej demony/upiory. Nie wiem jak to nazwać. Na pewno nie jest to jakiś
tam potwór.

Większość akcji w filmie dzieje się na terenie jakiejś...

ekspedycja przypadkiem w jaskini budzi latajacego potwora nic o tym nie wiedzac. Po jakims czasie dziewczyna pracujaca jako straznik lesny albo cos podobnego zostaje atakowana przez tego potwora

Film był o 3 dziewczynach ,które opiekowały się dzieckiem pana Clarka-córeczką Jasmine. Wszystkie później
wdały się z nim w romans.Pamętam też ,że jedna dziewczyna była bardzo pobożna , miała iść do szkoły
katolickiej i straciła dziewictwo z panem Clarkiem.Na końcu jedna zachodzi w ciąże z jakimś...

Witam,

pamiętam z dzieciństwa (ok. 1993-2000) film, w którym była rasa z trzecim okiem. Dzieci uczyły się go
używać. Gdy otwarte, pozwalało na telekineze itp. Myślałem, że to jeden z serii Star Trek, ale nie mogę
znaleźć.

Szukanie jest trudne gdyż jest film "third eye" i zbiera wszystkie frazy.

Może ktoś...

więcej

Witam , znacie moze jakies tytuły filmów ( lub filmikow z Youtuba) z wątkami w ktorych dziewczyna , płacze , tęskni , ucieka , jest ponizana , bita, itp . Jezeli mielibyscie jakis material , podsyłajcie prosze.

Niewiele wiem o tym filmie. Film jest z Korei Płd. Pamiętam tylko scenę jak inspektor/detektyw stoi i
rozmawia z dziewczynka. Rozmawiają o jakieś scenie zbrodni po czym dziewczynka mówi mu że jakiś tam
facet też o to pytał. Na końcu tej sceny inspektor/detektyw patrzy się w kamerę. Głowni bohaterowie stoją w...

No więc kiedyś ogladałam film chyba na tvp 1 była w nim nastolatek i jego sioastra z przyjaciółka którzy wyjechali z rodzicami na wakacje. Ojciec wynajał ochoronę żeby na wakacjach pilnowali jego córki i tej przyajciółki która potem okazała sie też być ochroniarzem. Gdy byli na tych wakwacjach ta laska z koleznaka...