szukam filmów, które mają godną polecenia tracklistę lub piosenki tak wpasowane w moment, że och i ach.
ostatnio widziałam parę perełek (disconnect, powrót do garden state i inne), więc pomóżta w
poszukiwaniach. a, nie obchodzi mnie zwykły soundtrack w formie melodii - muszą coś śpiewać (chyba, że
tworzył go...
Witam poszukuje dwóch tytułów, juz raz pytałam o nie na forum, sprawdziłam także nostalgię - bez rezultatów,
mam nadzieje, że może tym razem się uda:
1) film z gatunku horror lub thriller opowiadał o małym, spokojnym, ale mrocznym jak się później okazuje,
miasteczku w którym jest olbrzymie jezioro i w tym...
Znam tylko niektóre sceny ale wydaje mi się że wystarczą.
Pamiętam że film dział się chyba w jakimś domku w lesie.
Grupka nastolatków tam przybyła.
Była tam scena w której chłopak ukrył się w szafie i podglądał jakąś nagą laskę.
(pewnie duch)
Nagle znikła.
Pojawiła się chwile potem przed kamerą.(to na 100%...
Szukam filmów podobnych do filmu Jedna noc z królem
Król zakochuje się w zwykłej dziewczynie albo odwrotnie coś przygodowego połączonego z romansem byle to
nie był bollywood bo tego nie znoszę.
Mogą być też filmy w których główni bohaterowie na początku się nie znoszą a później zakochują się w sobie.
Szukam filmu który oglądałem dość dawno,słabo go pamiętam .Był to i film animowany (może
manga),motywem było chyba zabicie ducha natury czy jakoś tak używano karabinów i dynamitu ,w filmie były
dziwaczne zwierzęta ,w pamięci utkwiła mi scena ,gdy główny bohater? opuszczał jakieś miasteczko i
postrzeliła go jakaś...
Witam, szukam tytulu filmu w ktory glowny bohater nastwia serce jak budzik/zegar po
tem umiera i budzi sie gdzie indziej.
Hej, kontynuując tradycję zakładam kolejny tego typu temat. Sama mam problem, więc
zwracam się do Was o pomoc :))
Nie mogę zidentyfikować dwóch filmów:
1) do mieszkania latynosów wbijają zabójcy, bo szukają dyskietki. Zabijają całą rodzinę
oprócz jednego chłopca, który ze wspomnianą dyskietką ucieka z...
Film był o tym, że była sobie jakaś dziewczyna, która jechała ze znajomymi ulicą i ona przewidziała że za
chwilę będzie wypadek w którym zginie dużo ludzi i postanawia zrobić coś, żeby do tej katastrofy nie doszło.
Do tragedii nie dochodzi, ale potem Ci, którzy mieli zginąć i tak giną ale w innych okolicznościach....