Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Poszukuję uporczywie filmu, który widziałem raz niepełny w TV, leciał na kanale TTV kilka grubych
miesięcy temu. Film produkcji UK/USA o ile kojarzę, rok produkcji sądzę, że pomiędzy 1990-2005.
Totalnie nie pamiętam imion bohaterów, ale pokrótce opiszę sceny, które pamiętam oraz zarys fabuły.
Główny...

...clerks, kac vegas, family guy, kick ass, jump street, faceci w czerni, taxi - z jajem i bez wymuszonego
poczucia, że powinienem się śmiać ale wcale mnie to nie bawi

szukam film pod tytułem hieroszima w ogniu. może ktoś posiada albo wiem gdzie moge go obejrzec

Hej szukam filmu 'Gwiazd naszych wina' w internecie i znalazłam jedynie na zalukaj , ale nagrywane
kamerą/telefonem (BARDZO zła jakość) ;( jeśli wiecie gdzie obejrzeć w dobrej jakości napiszcie ! :)

Pamiętam z tego filmu tyle, że był sobie ojciec i córka (ok. 6-8 lat). Tą córkę uprowadzili jacyś ludzie a ojcu dali zdjęcie kobiety i powiedzieli, że jak ją zabije to odzyska córkę. Tą kobietą okazała się być jakaś premier USA (czy coś w ten deseń) i ten ojciec chyba próbował się jakoś dogadać z tą kobietą.

Potrzebuję pilnie tytułu filmu, przeszukałam internet, niestety bezowocnie. fabuła jest taka : grupa znajomych
pojechała do któregoś ze wschodnich krajów na wczasy i w trakcie tej wyprawy jeden z nich zostaje wtrącony
do więzienia i skazany na kare śmierci.(nie pamiętam dokładnie za co ale chyba chodziło o kradzież...

więcej

Witam
Poszukuje filmu, w którym to bogaty czarny dzieciak trafia przez pomyłkę do poprawczaka za kradzież(tak mi się wydaje),
ponieważ zostaje on pomylony z innym podobnym do niego czarnym dzieckiem. Drugi czarny dzieciak zamiast iść do
poprawczaka wyjeżdża na kolonie(czy jakoś tak jakiś wakacyjny wyjazd), na który...

więcej

Pomóżcie !!!

użytkownik usunięty

W szkole dostałem temat "Przykłady męskości na podanych przykładach z filmu i telewizji"
proszę o wypisanie mi tytułów filmu pokazujących męskośc w sposób dosadny i prawdziwy,
nie tylko jako silnego twardziela w stylu Rambo ale bardziej jako człowieka z problemami
słabosciami i trudnosciami. Proszę o filmy w...

Szukam filmu którego tematem przewodnim były represje i terror wprowadzony przez junte wojskową w którymś z krajów latynoamerykańskich lub hiszpanii.. nie pamiętam dokłądnie, wiem że osią filmu było torturowanie i przesłuchiwanie dwóch kobiet - matki i córki. Niestety nic więcej nie pamiętam, ale klimatem podobny był...

więcej

Kiedyś oglądałem serial Lizzie Mcguire i w jednym odcinku Lizzie (ta dziewczyna) obudziła się w ciele swojego brata, natomiast jej brat obudził się rano w ciele siostry. Śmiesznie było w szkole.

Znacie takie filmy? Tak jak wyżej napisałem chodzi mi jedynie o zamianę na życia, tzn. np. jest kobieta i charakter ma...