Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam , znacie moze jakies tytuły filmów ( lub filmikow z Youtuba) z wątkami w ktorych dziewczyna , płacze , tęskni , ucieka , jest ponizana , bita, itp . Jezeli mielibyscie jakis material , podsyłajcie prosze.

Niewiele wiem o tym filmie. Film jest z Korei Płd. Pamiętam tylko scenę jak inspektor/detektyw stoi i
rozmawia z dziewczynka. Rozmawiają o jakieś scenie zbrodni po czym dziewczynka mówi mu że jakiś tam
facet też o to pytał. Na końcu tej sceny inspektor/detektyw patrzy się w kamerę. Głowni bohaterowie stoją w...

No więc kiedyś ogladałam film chyba na tvp 1 była w nim nastolatek i jego sioastra z przyjaciółka którzy wyjechali z rodzicami na wakacje. Ojciec wynajał ochoronę żeby na wakacjach pilnowali jego córki i tej przyajciółki która potem okazała sie też być ochroniarzem. Gdy byli na tych wakwacjach ta laska z koleznaka...

Pomocy!
Od dłuższego czasu poszukuję polskiego filmu, w którym przedstawione są losy 2 chłopców. Opuściła ich matka (poszła w tango z jakimś mężczyzną). Młodszy choruje, dostaje zwidów - murzyn i jakieś zwierzę chodzą po pokoju.
Później coś się dzieje, dom zaczyna oddychać, a w końcu odrywa się od pozostałych domów...

więcej

Witam. Poszukuję filmu akcji. Przedstawia 2 braci. Jeden jest policjantem bądź z grupy antyterrorystycznej, drugi zaś jest prawą ręką bossa kartelu narkotykowego. Ten pierwszy, policjant ma za zadanie dostać się do kartelu (duży, wielopiętrowy budynek) i coś zrobić. xd Na którymś piętrze grupa antyterrorystyczna...

poszukuje fimow o ksiezach:) najlepiej zeby pojawil sie watek romansu:)

Rano w piątki TVP leciało - akcja się zatrzymywala i ludzie siedzący w studiu głosowali jak ma się potoczyć
dalej akcja. Czeska produkcja - chyba o kucharzach.

Witam!

Od dłuuuuugiego czasu szukam filmu, już nie raz mi tutaj pomogliście więc pytam
jeszcze raz ;))

1 FILM

Starszy chłopak, zakochuje się w nim starsza babka i jej córka też. Córka to nastolatka,
próbuje go uwieść pokazując mu bliznę na klatce piersiowej po rzekomej operacji
serca, on potem wyjeżdża...

więcej

Widziałem go kiedyś chyba na HBO. Facet zostaje królem jakiejś wyspy i ma trójkę czy czwórkę poddanych. To tyle co pamiętam, film stosunkowo nowy( sprzed 2000r.) chyba angielski bo to mogła być Walia albo Szkocja ale tutaj nie mam pewności.

czy jest taki film w którym jest gra w zbijaka ?