Witam , znacie moze jakies tytuły filmów ( lub filmikow z Youtuba) z wątkami w ktorych dziewczyna , płacze , tęskni , ucieka , jest ponizana , bita, itp . Jezeli mielibyscie jakis material , podsyłajcie prosze.
Niewiele wiem o tym filmie. Film jest z Korei Płd. Pamiętam tylko scenę jak inspektor/detektyw stoi i
rozmawia z dziewczynka. Rozmawiają o jakieś scenie zbrodni po czym dziewczynka mówi mu że jakiś tam
facet też o to pytał. Na końcu tej sceny inspektor/detektyw patrzy się w kamerę. Głowni bohaterowie stoją w...
No więc kiedyś ogladałam film chyba na tvp 1 była w nim nastolatek i jego sioastra z przyjaciółka którzy wyjechali z rodzicami na wakacje. Ojciec wynajał ochoronę żeby na wakacjach pilnowali jego córki i tej przyajciółki która potem okazała sie też być ochroniarzem. Gdy byli na tych wakwacjach ta laska z koleznaka...
Pomocy!
Od dłuższego czasu poszukuję polskiego filmu, w którym przedstawione są losy 2 chłopców. Opuściła ich matka (poszła w tango z jakimś mężczyzną). Młodszy choruje, dostaje zwidów - murzyn i jakieś zwierzę chodzą po pokoju.
Później coś się dzieje, dom zaczyna oddychać, a w końcu odrywa się od pozostałych domów...
Witam. Poszukuję filmu akcji. Przedstawia 2 braci. Jeden jest policjantem bądź z grupy antyterrorystycznej, drugi zaś jest prawą ręką bossa kartelu narkotykowego. Ten pierwszy, policjant ma za zadanie dostać się do kartelu (duży, wielopiętrowy budynek) i coś zrobić. xd Na którymś piętrze grupa antyterrorystyczna...
Rano w piątki TVP leciało - akcja się zatrzymywala i ludzie siedzący w studiu głosowali jak ma się potoczyć
dalej akcja. Czeska produkcja - chyba o kucharzach.
Witam!
Od dłuuuuugiego czasu szukam filmu, już nie raz mi tutaj pomogliście więc pytam
jeszcze raz ;))
1 FILM
Starszy chłopak, zakochuje się w nim starsza babka i jej córka też. Córka to nastolatka,
próbuje go uwieść pokazując mu bliznę na klatce piersiowej po rzekomej operacji
serca, on potem wyjeżdża...