Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam , to pytanie dręczy mnie już od kilku dni i nadal nie mogę przypomnieć sobie jego nazwy ani go znaleźć .
Tak więc może trochę opowiem :

Pewien prawnik ( najprawdopodobniej prawnik ) po wielu latach podrywania jakiejś tam dziewczyny w końcu mu się udaje , żyją tam sobie aż ten planuje jakąś wycieczkę - ona...

więcej

Film ogladalam juz chyba z 8 lat temu, a wiec nie pamietam szczegolow. Pamietam tylko, że opowiadal o
kobiecie do której dzwonił telefon- chyba ktos jej groził, . Na końcu filmu okazuje się, że kobieta była chora
psychicznie i wyimaginowała sobie te telefony, a zwariowała przez to, że w przeszłości zabiła swojego...

więcej

Nie pamiętam dokładnie o czym był, ale akcja toczyła się dookoła znalezionego starożytnego przedmiotu wyglądem przypominającego samolot, i grupy osób które wyruszyły w jakimś celu (nie pamiętam) na pustynię. Z tego co jeszcze pamiętam, to w pewnym momencie urwał im się kontakt z całym światem, i wyglądało to tak jak...

więcej

Wie ktoś może jak nazywa się film, w którym główną bohaterką jest blondynka
(pływaczka)? Pamiętam tylko tyle, że akcja rozgrywa się w lesie, tam też dziewczyna
została zgwałcona, później chyba postrzelona płynęła przez jakieś jezioro i trafiła do
domu.

szukam musicali
takich filmów jak, Mamma Mia!, Skrzypek na dachu, burleska

Nie pamiętam wszystkich szczegółów z tego filmu i pamiętam tylko urywki, ale mam nadzieję że ktoś będzie wiedział. Zaczyna się tak że jest pokazane zabite małżeństwo. Opowiada o właśnie tym małżeństwie, którzy stracili dziecko (utopiło się chyba w jeziorze, niedaleko ich domu). Pewnego dnia (nocy) przychodzi do nich...

więcej

Jakie waszym zdaniem filmy należą do klasyki kina. Wymieńcie filmy które według was po prostu trzeba znać.

Poszukuję filmu tylko nie wiem jak Was zapytać. W tym filmie grupa chłopków ganiało młodszych kolegów ze
szkoły z własnej roboty zrobionymi deskami i lali ich po dupie??

Witam. Przychodzę do was z pytaniem. Mój kolega mówi, że widział jak w sobotę, to jest 09.08.14 r na placu
Piotra Skargi w Krakowie był kręcony jakiś film. Strasznie mu się podobała piosenka i chciałby się teraz
dowiedzieć co to było ale słabo idzie nam szukanie. Google nie pomogło, a przyjaciel wie tyle, że była...

więcej

Film opowiada o wojnie w Afganistanie lub Iraku. Amerykański policjant współpracuje z miejscową policją w
celu ustalenia organizatorów zamachu (Jest nim senior rodziny). Scena zamachu (o ile dobrze pamiętam)
wyglądała tak, że zamachowiec strzelał z dachu domu tej rodziny.
Jest jeszcze jedna scena, którą pamiętam...

więcej