Szukam filmu w którym lektor podkladal głos do czerwonego samochodu, ktorym jezdzila rodzina, na poczatku filmu
wlascicielka samochodu pojechala z przyjaciolka i dzieckiem na zakupy, gdy z nich wracala wjechala chyba w
rowerek i zakupy sie wysypaly po calym samochodzie, potem jechala nim chyba corka wlascicielki...
Sluchajcie potrzebuje pomocy. Jakis czas temu ogladalem fajny film, gosciu (meksykanin) mial wiele kobiet i po roku przyszla do niego jedna z nich i dala mu jego corke ktora wychowywal i pojechal z nia do ameryki, pracowal jako kaskader.
Z gory dzieki ;)
Komedia amerykańska o 40 letnim pisarzu, który wprowadza się do swojej mamy żeby się dowiedzieć dlaczego nie radzi sobie w związkach z kobietami. Film chyba z końca lat 90 tych. Gra w nim dosyć rozpoznawalny aktor komediowy ale nie pamiętam nazwiska( ma kręcone włosy).
Czy ktoś kojarzy ten film??
Witam, chciałbym się dowiedzieć jaki jest film od 2:20, bardzo mi na tym zależy. https://www.youtube.com/watch?v=j-AV7_HSNAw
z góry dzięki :)
Witam,
film oglądałem dosyć dawno i niestety nie mogę sobie przypomnieć tytułu..
W filmie chodziło o to, że kobiety znikały z wyspy?
Grał tam chyba Daniel Craig lub Evan McGregor lub ktoś do nich podobny..
Ten facet, który porywał i torturował kobiety jeździł bodajże Range Roverem lub Mercedesem G-klasą i mieszkał...
WITAM KOLEGA OPOWIADAL MI O FAJNYM FILMIE TYLKO NIE PAMIETAL TYTULU,MOWIŁ COS ZE LUDZIE JEZIDZILI DO PRACY PRZEZ JADRO ZIEMI JAKIS TYP MIAL DZIEWCZYNE I MIELI JAKIES ZEGARKI NA DLONIE ZE POTEM SIE COS OKAZALO ZE PRZEZ TEN ZEGAREK TEN TYP JEST PODSLUCHIWANY POTEM GO WYRWAL JAKOS TAK TO LECIALO^^ PROSZE O POMOC;)
Szukam tytułu filmu, w którym mężczyzna psuł samoloty, ponieważ jego żona jeden rozbiła i chciał
udowodnić, że to nie była jej wina, że samolot spadł, a błąd mechanizmu - na końcu okazywało się, że to był
jednak błąd tej żony. Ktoś coś podpowie? Bo szukam już kupę czasu...