Jakis czas temu ogladalem w telewizji film. Opowiadal o dziewczynie ktorej marzenia, zachcianki sie
spelnialy. Pamietam ze uratowala faceta ktory skoczyl z mostu, potem sprzatala u niego, zakochala sie w
nim, a on byl imprezowiczem, mial z tego co pamietam inna. Ona uratowala go znow kiedy to mial leciec
samolot,...
No wiec mam takie pytanie ... bo jak widzicie jest 23:41 a ja zaczalem odczuwac chec obejrzenia dobrego
filmu ... i tu nadchodzi pora na pytanie: Jaki naprawde dobry dramat albo komediodramat polecacie ? Bo
dzisiaj mam ochote na cos gatunkowo w ten desen D:
Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz ...
PS....
Pamiętam tylko jedną scenę: jakaś babeczka, która wygląda na bogatą gubi pierścionek na stacji benzynowej, wkręca sprzedawce, że to bardzo drogi zaręczynowy pierścionek i spieszy się na samolot. Obiecuje mu, że jak go znajdzie i jej odda to ona mu to wynagrodzi. Jak już odjeżdża to podjeżdża druga osoba, która jest w...
więcej
Filmy romantyczne coś w stylu "50 Pierwszych Randek'' lub tym podobne. Film ma pokazać że miłość
przetraw wszystko itp. Z góry dzięki za uwagę ;)
Kiedyś oglądałem film w którym porwano człowieka i miał wiele przygód traumatycznych z tym związanych.
Pamiętam, że obudził się na pustyni ze złotym zegarkiem na ręku i nikt nie chciał mu uwierzyć, że go porwano
i okradziono.
Film skończył się tak, że w akcie desperacji ten mężczyzna skoczył z budynku, przeleciał...
Szukam filmu który oglądałem kiedyś na TVP1 (dramat obyczajowy). Była kobieta z mężem po rozwodzie, ten
mąż pracował w policji (ten facet był łysy i miał wąsa). Potem ta kobieta znalazła sobie innego faceta i mieli
syna. Końcówka była taka, że ten policjant zastrzelił pistoletem tego faceta. Potem pogodzili się i...
Film ten był o młodych samurajach. Na początku mieli treningi, po czym musieli zabić swojego partnera (kolegę z którym
trenowali). Potem jakaś grupa innych samuraji zaatakowali ich wioskę. Kluczową postacią tam była "Yasumi". Tylko tyle
pamiętam.
Moja pamięć ogranicza się tylko do jednej z końcowych scen, niestety.
Był to film katastroficzny, gdzie głównym zagrożeniem było tornado.
Scena finałowa rozgrywa się przy moście/przejeździe kolejowym, tornado nadciąga, a główni bohaterowie (chyba ojciec i nastoletnia córka) znajdują jedyny ratunek w szczelinie...