Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film opowiada o pisarzu, który wprowadza się do swojej matki, ponieważ ma problemy z kobietami i obwinia o to właśnie matkę. Są tam zabawne sceny ze wspólnymi zakupami i okazuje się że matka ma własne życie,przyjaciela o którym syn nic nie wie. Błagam niech ktoś mi przypomni jaki jest tytuł tej amerykańskiej komedii bo...

więcej

1. ojciec i syn podróżują razem, jedz hamburgery na stacji, chłopiec ma latawiec/balonik, który przyczepia się do wielkiego drzewa. Chłopak usiłuje go zdjąć. Po chwili dziecko znika, zostaje porwane.

2. kiedyś na TVN go oglądałam. Policjant zatrzymuje kobietę mówiąc jej, że przejechała na czerwonym świetle/nie...

cześć. Kojarzycie może ten film: czasy współczesne. akcja dzieje się na wyspie, zdaje sie
niedaleko UK, islandii. mieszkają tam sami starsi ludzie i od niedawna niezamężna
młoda dziewczyna. jej mama chyba prowadzi hotelik, nie jestem pewna. w pewnym
momencie dziewczyna ta poznaje faceta który bierze ślub w...

Przecież się niedobrze...

Witam serdecznie,

poszukuję filmu, w którym grał Barry Bostwick na 99% (niestety nie znalazłam go w jego filmografii,
sprawdzałam również imdb film po filmie). Film opowiada o kobiecie, która wraz ze swoją córką zostaje
wyrzucona z domu przez swojego męża, który oznajmia jej, że się z nią rozwodzi. Kobieta wynajmuje...

więcej

Szukam filmu o gościu który się założył, że uda mu się 'przelecieć' najnudniejsza i prawie najmniej urodna laskę w szkolę,
na początku było mu trudno, ale potem jakoś mu się udało i on w niej się zakochał na serio i potem z nią był, pamiętam, że
w tym filmie główny aktor miał mega zboczoną siostrę która dawała...

Hej. Szukam filmu w którym kobieta idzie siedzieć za zabójstwo męża ( on ją chyba bił ) potem okazuje się że ten mąż sfingował swoją śmierć i koleżanka spod celi radzi jej że według prawa amerykańskiego nikt nie może iść siedzieć za to samo ( tzn nie może pójść siedzieć za kogoś kogo już oficjalnie zabiła. ) Wydaje mi...

więcej

Ogladalem kiedyś film chyba na TVP kultura o rodzince, paru typow, ojcies, syn, wujkowie i chyba babka. Kojarzy mi się ze to jakies tam holenderskie, gelgijskie klimaty były. Oni wszyscy pili browary i nawet tam zawody były w ich piciu. Jeden z wujkow lubial się bic a ojciec to był taki meneluch z długimi włosami co...

więcej

witam
potrzebuje tytul filmu a mianowice;facet morduje na wzgorzu swoja zone
a potem udajac chorego na wozku probuje przechytrzyc (polijcę)ktora podszywa
sie za zwyklych ludzi i w roznych okolicznosciach chce go zmusic do przyznania sie
film chyba z lat 80-tych

Witam, szukam filmu który oglądałem dawno temu w tv. z filmu pamiętam, że był jakiś budynek, chyba jakaś firma. było coś naprawiane (prawdopodobnie ktoś coś spawał) i od tego wybuchł pożar. było tam uwięzionych wiele osób, i była tam też córka komendanta straży pożarnej. Był też taksówkarz, który wcześniej był...