nie wiecie może gdzie moge sciągnąc z internetu jakieś filmy w systemie 5.1 (dźwięk przestrzenny).
"Gdzie?", czy "Skąd?". Jeśli to pierwsze, to w domu, w kafejce, w pracy, gdziekolwiek. Jeśli to drugie, to zapytaj tutaj http://www.zpav.pl/aktualnosc.asp?idaktualnosci=7&lang=pl [www.zpav.pl/aktualnosc....] .
Ja wiem skąd możesz wziąć takie filmy:
Możesz po prostu nabyć drogą kupna w sklepiach internetowych (wysyłka płyty trwa ok. 2-3 dni) hehehehe.
A poza tym materiały filmowe w internecie są w formacie avi, mpeg itd itp (lub jak wolisz DVIX). A te formaty są kodowane tylko w systemie stereo.
PIRACIE JEDEN.
mikesz LEGALNE (haha na mnie haka juz nie macie:P) filmy udostępione w internecie można ściągnąć też jako pliki do zgrania na płytę DVD (z dźwiękiem przestrzennym jakby ktos nie wiedział;)
SIEMA
Czy znacie jakieś strony gdzie można obejrzeć filmy z dźwiękiem 5.1 ? Kiedyś była taka strona bodajże " YourLiveCinema.TV" albo "Cinematix.TV" gdzie najpierw ściągało się na własny dysk playera np. "Filmpex Cinema Player" a potem kopiowało się link z tej strony z danym filmem i wklejało się go do tego ściągniętego playera i w tedy można było oglądać film w systemie głośników 5.1. Dzisiaj tych stron już nie ma a szkoda bo taki film w 5.1 waży minimum kilka giga jak się go chce ściągnąć. Może ktoś z Was widział coś podobnego.
Z góry wielkie dzięki.