Z roku +/- 2015, thriller, chyba włoski. Zaczyna się spotkaniem kobiety i mężczyzny na stacji benzynowej, jest chemia, szybki seks, a potem nastrój się zmienia, ktoś do nich strzela, zabija jedno z tych dwojga. Nietypowy film.
Poszukuje filmu. Widziałem go z 5-10 lat temu. W fabule było dwóch kolegów/przyjaciół, którzy wyjechali do domu na morzem. Nie byli zbyt bogaci i poszukiwali dziewczyn lub przyszłej żony, która będzie miała dużo pieniędzy. Jeden poznał malarkę na plaży, w której się chyba zakochał. Chodzi mi po głowie ten film, czy...
więcejszukam pełnometrażowego filmu rysunkowego z kampanii antynarkotykowej z chyba lat 90, leciał on na każdym polskim kanale jednego dnia o tej samej porze, oile dobrze pamiętam od15-17
https://www.filmweb.pl/film/An+Ocean+Blue-2019-10004400/contribute/othertitles/6 668292/0
Pan LejzoreK zmnil tytul ja mialem dodany ten tytul Azul el mar ale tez jestem niepewny 100% wiec sie konsultuje a nie chcezeby mojwsilek poszed na marne moze skawac ten tytul
Azul el mar i dodac...
Grupa ludzi, przyjaciele, rodzina. Mieszkają lub spędzają czas w domku. Jest tam telewizor, który stara skłócić/zabić domowników. Pokazuje treści niezgodne z prawdą. Jedna z osób (matka) przygotowywuje danie z grzybami, przepis wcześniej zobaczyła w programie kulinarskich na telewizorze. Okazało się że są to grzyby...
o mnichach shaolin jak walczyli z chinczykami,pamietam scene 10 na 10,ale pojedynczo,,jeden tak lekcewazyl drugiego z wojownikow,ze stal i pierdzial mu przed nosem,,wtedy glowny mistrz powiedzial,ze tak nie wolno,,glowny mistrz mial brode biala ,,jeden z wojownikow na dach skoczyl nawet
Cześć, czy ktoś kojarzy ten film? Zaczyna o nim mówić 1:25:55
https://www.youtube.com/watch?v=kOU8eSs4Ak4
Szukam komedii z roku plus minus 2015 z motywem: europejskie fikcyjne księstwo, Amerykanka spotyka księcia, a on chyba udaje zwykłego faceta. Aktor grający księcia ma dwuczłonowe nazwisko.
Film z roku około 2017, familijny, mały chłopiec bierze włamywacza za świętego Mikołaja, czy jakoś tak. W roli głównej chyba aktor czarnoskóry.