Film z roku +/- 2015 o seryjnym mordercy, który przebywa w zakładzie psychiatrycznym i jakiś dziennikarz robi z nim wywiad. Na faktach. Przed napisami początkowymi jest taki cytat, że człowiek pragnie być kochany, albo szanowany albo chociażby budzić strach.
Chłopak jest przesłuchiwany przez policję w piwnicy i są retrospekcje z tego co się działo w tym domu a na końcu podczas wynoszenia przez nich ciał ożywa jakiś demon
Cześć. Czy ktoś podpowie tytuł filmu? Mam w pamięci niestety tylko wycinki, kadry z starszego filmu. Rzecz, jeśli pamiętam dobrze, dzieje się na wyspie. Pojawia się straszy mężczyzna z laską, który chyba okazuje się diabłem. Pamiętam że chyba gdy się ujawniał, ta laska zamieniała się w węża. Generalnie film z gatunku...
więcej
Cześć,
film oglądałem kiedyś jak pracowałem w gastronomi, ostatnio chciałem go pokazać znajomym, ale nie pamiętam tytułu, a Google też jakoś mi nie pomógł...
Facet rzuca (lub został zwolniony) dobrze płatną pracę i przyjmuje posadę w podrzędnej sieciowej restauracji. Jest to jego pierwsza praca w restauracji, mimo...
Film dla młodzieży w którym są wampiry. Okazuje się że jeden z bohaterów, został porwany przez wampiry, jego przyjaciele wyruszają na ratunek, w ich składzie znajduje się dziewczyna tego chłopaka. Po dotarciu do bazy wampirów, okazuje się że chłopak jest zamieniony w kamień bo wyszedł na słońce z rozpaczy że go...
Szukam pewnego filmu który widziałem wiele lat temu. Jedyne wątki takie pamiętam to że główną bohaterka pod koniec filmu była wysłana do zakonu i tam polewali ją wodą. Wcześniej była jakąś panią na dworze. Akcja filmu to może XIX wiek albo początek XX. Pamiętam że miała kilka dzieci w tym filmie i chyba był jakiś wątek...
więcejFilm około 10 letni, chyba włoski. Bohaterem jest ekolog czy leśnik, który prowadząc swe badania w lesie trafia do opuszczonego miasteczka/domu i tam samotnie zamieszkuje nękany przez jakieś duchy.
Nagrałem to pod koniec 2016 roku przeglądając Tureckie kanały TV online.
Więc film jest z 2016 roku lub wcześniej.
Pierwsze 24 sekundy
https://streamable.com/ee7h0z