Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film z roku +/- 2015 o seryjnym mordercy, który przebywa w zakładzie psychiatrycznym i jakiś dziennikarz robi z nim wywiad. Na faktach. Przed napisami początkowymi jest taki cytat, że człowiek pragnie być kochany, albo szanowany albo chociażby budzić strach.

Chłopak jest przesłuchiwany przez policję w piwnicy i są retrospekcje z tego co się działo w tym domu a na końcu podczas wynoszenia przez nich ciał ożywa jakiś demon

Cześć. Czy ktoś podpowie tytuł filmu? Mam w pamięci niestety tylko wycinki, kadry z starszego filmu. Rzecz, jeśli pamiętam dobrze, dzieje się na wyspie. Pojawia się straszy mężczyzna z laską, który chyba okazuje się diabłem. Pamiętam że chyba gdy się ujawniał, ta laska zamieniała się w węża. Generalnie film z gatunku...

więcej

Cześć,
film oglądałem kiedyś jak pracowałem w gastronomi, ostatnio chciałem go pokazać znajomym, ale nie pamiętam tytułu, a Google też jakoś mi nie pomógł...

Facet rzuca (lub został zwolniony) dobrze płatną pracę i przyjmuje posadę w podrzędnej sieciowej restauracji. Jest to jego pierwsza praca w restauracji, mimo...

więcej

Film dla młodzieży w którym są wampiry. Okazuje się że jeden z bohaterów, został porwany przez wampiry, jego przyjaciele wyruszają na ratunek, w ich składzie znajduje się dziewczyna tego chłopaka. Po dotarciu do bazy wampirów, okazuje się że chłopak jest zamieniony w kamień bo wyszedł na słońce z rozpaczy że go...

Szukam pewnego filmu który widziałem wiele lat temu. Jedyne wątki takie pamiętam to że główną bohaterka pod koniec filmu była wysłana do zakonu i tam polewali ją wodą. Wcześniej była jakąś panią na dworze. Akcja filmu to może XIX wiek albo początek XX. Pamiętam że miała kilka dzieci w tym filmie i chyba był jakiś wątek...

więcej

użytkownik usunięty

Film około 10 letni, chyba włoski. Bohaterem jest ekolog czy leśnik, który prowadząc swe badania w lesie trafia do opuszczonego miasteczka/domu i tam samotnie zamieszkuje nękany przez jakieś duchy.

Szukam filmu o kotce, która zamienia się w dziennikarkę albo odwrotnie. Film z XXI w.

Nagrałem to pod koniec 2016 roku przeglądając Tureckie kanały TV online.
Więc film jest z 2016 roku lub wcześniej.

Pierwsze 24 sekundy
https://streamable.com/ee7h0z

Szukam filmów spokojnych, optymistycznych, przyjemnych, po których czujemy się lepiej. Ostatnio urzekł mnie film "Na własne ryzyko", więc coś takiego, takie niezależne rzeczy bym chciała. Kraj obojętny, byle nie Azja. Piszcie normalnie tytuły, bo te robaczki w linkach są zniechęcające.