Szukam filmu w którym ktoś powiedział coś dziecko w pociągu i ono przestało jeść. Powiedziało to ojcu i ten też przestał. Cała rodzina umarła a zdesperowana matka jeździła pociągiem i szukała mężczyzny, który to powiedział. Miał chyba jakieś pudełko. Błagam o pomoc! Byl to zbiór strasznych opowieści
Film na pewno z przed 2004. Pamiętam scenę z jeepem albo pickupem, ktoś próbuje uciekać jednak oprawca ze zniekształconą twarzą bądź maską strzela do niego z kuszy ze wzgórza, akcja dzieje się w dzień.
Cześć!
Jest ktoś mi w stanie pomóc zidentyfikować tytuł filmu?
Starszy film, gdzie za pomocą muzyki hipnotyzowali ludzi? /wydaje mi się, że to była komedia
Cześć!
Na wstępie chciałbym powiedzieć, że może zabrzmi to zabawnie, albo wręcz głupio, ale szukam filmu, który widziałem będąc dzieckiem i mam w pamięci jedynie przebłyski tego, co w nim było. Za wszelkie dziwactwa, które tu wypiszę, z góry przepraszam i wierzę, że ktoś będzie w stanie pomóc w odnalezieniu tego...
Kochani, może Wy skojarzycie tytuł!
Szukam filmu, mniej więcej z takim motywem przewodnim: w niewielkiej miejscowości jest cmentarz, na którym kończą się miejsca, więc wśród mieszkańców miasteczka trwa "wyścig" z czasem i przeznaczeniem. Z jednej strony każdy z wiekowych czy chorujących mieszkańców chciałby to miejsce...
Witam
Postanowiłem napisać post bo już długo ten film za mną chodzi a nie pamiętam tytułu
i nie udało mi się go odnaleźć . Film Walka na miecze ,niewolnictwo
Film zaczynał się w zimowej krainie i lud ,który tam zamieszkiwał został najechany.
Część tego ludu została wzięta w niewolę a główny bohater wraz ze...
Leciała dawno temu w TV, podczas reklam na MiniMini
Była na pewno w obcym języku, jakaś dziewczyna miała kwiatek i jej chyba usechł, śpiewała na pewno ,,Mamma Mia!’m
Który romans bollywoodzki jest najbardziej hollywoodzki, tzn. bez tańców, śpiewów, strojów etnicznych. Chodzi mi o to, że jedyną rzeczą, która go odróżnia są hinduscy aktorzy, poza tym pełen schemat.
Hejka,
dawno temu, prawdopodobnie w pierwszej połowie lat 90. oglądałem film produkcji czechosłowackiej bądź z bloku wschodniego (Gruzja?) o mieszkańcu bloku/kamienicy, który posiadał telewizor mający specjalne "moce", tj. pokazywał materiały, które wydarzyć miały się dnia następnego. Pamiętam jak przez mgłę, że...