Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam , poszukuje filmu o locie w kosmos, w którym nastąpił jakiś wybuch lub awaria w statku i astronauci
musieli wyjść w przestrzeń kosmiczną, pamiętam tylko że jeden z nich w pewnej chwili otworzył swój hełm i
natychmiast został zamrożony. Z góry dziękuję za pomoc :D

Czesc. Mam do was prosbę znacie może tytuł filmu kojarze tylko kilka urywkow : on stracil pamiec w wypadku
najprawdopodobniej pozniej jego żona pomaga mu pomóc wrócić do rzeczywistości z początku się jej to
udaje lecz na jakims przemowieniu czy coś odkrywa że się uczył wszystkiego z dnia na dzień w pewnym...

Wiecie może jak nazywa się film w którym paru ludzi zostaje zamkniętych w pomieszczeniu i muszą się
zabijac nawzajem i ten który zostaje ostatni wygrywa pieniądze ... film kończy się tak wygrany wychodzi z
pieniędzmi a atak inni wygrani i znowu muszą się zabijać ... koniec filmu

Proszę o podpowiedź w sprawie filmu,. Bohater jest chory na aids, i przemyca leki dla innych. Zapomniałam też aktora który odtwarza główną rolę. Schudł on do tej roli dużo kilogramów. Jeszcze w tym filmie występuje inny aktor który przebiera się za kobietę.
Film jest chyba z zeszłego roku lub 2012.

Pozdrawiam

Witam na forum!

Poszukuje tytułu filmu, który widziałem jakieś dwadzieścia lat temu. Historia podobna jak z Łowcy androidów, z tym, że główny bohater zwie się Colt a film kończy się sceną na pustyni, gdzie jest pokazany Colt zestarzały po kilkudziesięciu latatch oraz nadal młody android.

Czy ktoś jest w stanie...

więcej

Pewien chłopak ma dziewczynę która jest blondynką. On ma obsesje na jej punkcie. nigdzie nie pozwala jej wychodzić. Chłopak ją więzi w domu. Jest to film podobny do "Koszmar matki" tylko że głównym bohaterem jest chłopak. Znacie tytuł?

Nigdzie nie mogę znaleźć tytułu filmu o kobiecie, która znajdowała się na wielkim billboardzie. Co noc
schodzi z tego plakatu. Zakochuje się w niej mężczyzna i przychodzi pod ten billboard co noc....
Film jest z lat '80.
W tematyce troche podobny do filmu "Manequin"
Może ktoś kojarzy co to był za film.

1) Szukam filmów, seriali, gdzie ktoś otrzymuje/uzyskuje jakiś stopień władzy i to prowadzi tę osobę do zguby

2) Szukam też filmów (osobno), w których ktoś uzyskuje w jakiś sposób pieniądze i te pieniądze zmieniają tego człowieka nie do poznania, zaczyna dziwnie się zachowywać, jest przez nie zaślepiony i to...

Witam szzukam filmu który będzie posiadał jakas ciekawa tajemnice takie jak np. Kwiatki na poddaszu
(Flowers in the attic) czy Płatki na wietrze. Zależy mi zeby byla tam taka chora historia. Z góry dziękuję.

Szukam filmu. Młody chłopak jest wzorowym uczniem. Ma brata który został usunięty ze szkoły w której obecnie przebywa i uczy sie główny aktor. Potem akcja jest paę lat do przodu i ten sam wzorowy uczęń nie jest wzorowym uczniem wpadł w złe towarzystwo młodych przestępców. Był też motyw gdzie jego brata zamkneli a ten...

więcej