Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hej a ja szukam filmu, chyba francuskiego, podobno dość kontrowersyjny, pamietam fragment z zapowiedzi
jak dziewczyna na dworze "robi dobrze" swojemu chłopakowi i nagrywa to tel. i jeszcze jeden moment jak
pielęgniarka wiezie pacjenta chyba na operacje i coś tam mówią a w windzie czeka jego dziewczyna. film z...

Szukam dwoch filmow
1 jeden ma miejsce w jakims obozie konc pamietam ze akcja dzieje sie w czasach dzisiejszych(nie pamietam
ktory rok bo ogladalam go chba zanim nie poszlam do liceum) dziewczyna chciala zrobic sobie tatuaz pozniej
cos tam bylo jakis splot wydarzen cofnol ja w czasie pozniej chyba z rodzina...

Jakaś małolata poznaje faceta chyba przez internet, on zaprasza ją do siebie, wiem że mieszka gdzieś na pustkowiu, ów dziewczyna zaczyna go szantażować, dlaczego nie wiem, ale wiem że chyba zmusi go do popełnienia samobójstwa. Kojarzę ja w czerwonej pelerynie.

Mam na myśli poważne filmy kinowe, a nie filmy z memami jak ten
http://www.youtube.com/watch?v=VLDKnWi2hNA

Mam na myśli, poważne filmy np. nagrodzone Nagrodą Amerykańskiej Akademii Filmowej tzw. "Oscarem" :D

Hej!
Może mi ktoś pomóc szukam filmu którego akcja toczy się w Afryce. Super komedia. Głównym bohaterem jest tam "słodki", który ma sklepik z pamiątkami z Afryki, naciąga turystów.

Witam wszystkich, proszę o pomoc i z góry dziękuję !
Poszukuje filmu ... gdzie akcja rozgrywa się w samym środku lasu ... jacyś faceci "zapraszają" jakiegoś innego gościa do chatki w lesie, w której znajdują się rozczłonkowane części ciał innych ofiar i uświadamiają go że jest częścią "gry" na śmierć i życie ... gość...

więcej

Witam, szukam filmu (wydaje mi się, że amerykańskiego) z lat 1970-2000r. Opowiada on historię kobiety, która kiedyś była aktorką, a teraz jest bezrobotna i z tego powodu pije dużo alkoholu. Kiedy się upija urywa jej się film i następnego dnia nic nie pamięta. Pewnego ranka budzi się obok zamordowanego mężczyzny, z...

hey poszukuje filmu bodajze francuskiego ktorego bohater zostaje pracownikiem firmy transportujacej pieniadze by zemscic sie na bandytach ktorzy napadaja na furgonetki z pieniedzmi

znacie jakieś filmy w stylu - na świecie każdy wkręca na ulicy ludzi, czyli masowo nagrywają pranki i wrzucają na youtube i jest to tak częste, że ludzie widząc w biały dzień zabitego człowieka uznają, że to prank więc nie reagują, a nawet niektórzy się śmieją, że fajny prank. Tak samo jak ktoś napadnie na kogoś,...

Czesc
Obecnie nie mam czasu na ogladanie filmow, gdyz duzo pracuje, ale teraz udalo mi sie zdobyc troche wolnego i chcialbym nadrobic zaleglosci z roku 13-14. Moglibyscie polecic mi jakies godne obejrzenia filmy z tego okresu. :-)
Z gory dzieki zaa pomoc.
Pozdrawiam.