Jest taki film " haker" nie oglądałem go ale bardzo chce obejrzeć. Niech ktoś da linka do youtube i potem
sobie prześle linka na kompa i se obejrze. Bo na ipadzie którego teraz urzywam to nie można tego filmu
odtworzyć :( to możecie dać linka ok? Ale jeszcze coś. Nie linka do filmwebu tylko do youtube. Wiem że tu...
Więc tak, film opowiadał o natolatku/nastolatce który/a niechcący zabija w wypadku inną osobę, nie mogąc sobie z tym
poradzić, nie zgłasza się na policję ale zaczyna kontaktować się z rodziną zmarłego... taki przynajmniej był motyw w tym
filmie... pomożecie?
Witam poszukuje już od dawna filmu który oglądałam już dość dawno temu, ale utkwił mi w pamięci.
2 małżeństwa, bądź pary wybierają sie na wakacje, ale ich autobus zostaje zaatakowany przez rebeliantów, a Ci wzięci do niewoli. Kiedy próba okupu sie nie udaje, na oczach kobiet mężczyźni zostają rozstrzelani.
Pamiętam...
Szukam jakis fajnych filmow z lat 2005-2013... Mozecie cos pojecic fajnego (gatunek dowolny)
Z gory dzieki :)
Szukam filmu i za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć tytułu, na pewno jest z tych nowszych tzn od
2012 wzwyż,a fabuła wygląda mniej więcej tak : dziewczyna jedzie samochodem, doprowadza do zderzenia z
nadjeżdzającym z naprzeciwka samochodem, którym jedzie cała rodzina tzn ojciec, matka i chyba dwójka...
1. Akcja ma miejsce w trakcie II WŚ, bohaterami są chłopcy z Hitlerjugend (?), czy jakiejś innej przybudówki
Wehrmachtu. Nie wiem jak w dalszej części filmu, ale na początku jest zima, a oni są w obozie/ na
poligonie. Sceny, które pamiętam, to jak w trakcie ćwiczeń jeden chłopak za blisko odrzucił granat i inny się...
Dzień Dobry :]
Jako, że często podróżuję, w autobusie puszczają nam filmy "na zabicie czasu". Ostatnio jeden przykuł moją uwagę, niestety nie znam tytułu, a bardzo chciałabym go obejrzeć jeszcze raz, tak na spokojnie.
Głównym bohaterem jest młody chłopak. Rodzice są po rozwodzie, mieszka z matką i starszym...