Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jest taki film " haker" nie oglądałem go ale bardzo chce obejrzeć. Niech ktoś da linka do youtube i potem
sobie prześle linka na kompa i se obejrze. Bo na ipadzie którego teraz urzywam to nie można tego filmu
odtworzyć :( to możecie dać linka ok? Ale jeszcze coś. Nie linka do filmwebu tylko do youtube. Wiem że tu...

więcej

Więc tak, film opowiadał o natolatku/nastolatce który/a niechcący zabija w wypadku inną osobę, nie mogąc sobie z tym
poradzić, nie zgłasza się na policję ale zaczyna kontaktować się z rodziną zmarłego... taki przynajmniej był motyw w tym
filmie... pomożecie?

Witam poszukuje już od dawna filmu który oglądałam już dość dawno temu, ale utkwił mi w pamięci.
2 małżeństwa, bądź pary wybierają sie na wakacje, ale ich autobus zostaje zaatakowany przez rebeliantów, a Ci wzięci do niewoli. Kiedy próba okupu sie nie udaje, na oczach kobiet mężczyźni zostają rozstrzelani.
Pamiętam...

więcej

Czemu ja tu nie moge nic npaisać bo niby moja wypowiedz zawiera link

Chodzi m

Chodzi m

Szukam jakis fajnych filmow z lat 2005-2013... Mozecie cos pojecic fajnego (gatunek dowolny)
Z gory dzieki :)

Szukam filmu i za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć tytułu, na pewno jest z tych nowszych tzn od
2012 wzwyż,a fabuła wygląda mniej więcej tak : dziewczyna jedzie samochodem, doprowadza do zderzenia z
nadjeżdzającym z naprzeciwka samochodem, którym jedzie cała rodzina tzn ojciec, matka i chyba dwójka...

1. Akcja ma miejsce w trakcie II WŚ, bohaterami są chłopcy z Hitlerjugend (?), czy jakiejś innej przybudówki
Wehrmachtu. Nie wiem jak w dalszej części filmu, ale na początku jest zima, a oni są w obozie/ na
poligonie. Sceny, które pamiętam, to jak w trakcie ćwiczeń jeden chłopak za blisko odrzucił granat i inny się...

więcej

Dzień Dobry :]
Jako, że często podróżuję, w autobusie puszczają nam filmy "na zabicie czasu". Ostatnio jeden przykuł moją uwagę, niestety nie znam tytułu, a bardzo chciałabym go obejrzeć jeszcze raz, tak na spokojnie.

Głównym bohaterem jest młody chłopak. Rodzice są po rozwodzie, mieszka z matką i starszym...