cześć wszystkim, szukam filmu, w którym prawdopodobnie grał Matthew McConaughey lub ktoś bardzo do
niego podobny. film opowiada o mężczyźnie, który zostaje zaczarowany przez jakąś wiedźmę czy tam
czarownicę, na skutek czego zostaje oszpecony. na całym jego ciele pojawiają się jakieś blizny czy coś w tym
stylu. ma...
Historia chłopaka, który miał problemy ze swoim osobistym koszmarem. Nawiedzał go we snach i nie dawał mu spokoju (typu, rzucał nim w półki).
Końcówka: jakoś oboje ustalili, że zagrają w pewną grę, i jak wygra, koszmar daje mu spokój. Kolejno przywiązywali się do kolejki, na skraju tęczokolorowej przepaści....
W tym linku jest mój osobisty ranking filmów sice-fiction.
http://www.filmweb.pl/user/zdziechu24/blog/561962-15+najlepszych+film%C3%B3w+sic e-fiction
Ciekawy jestem jakie są wasze ulubione filmy i czy macie może coś godnego polecenia:)
Witam poszukuje filmu który lata temu ogladałam.
Historia dziewczyny która była przetrzymywana przez swoją matke Bodajże w piwnicy. Po latach została
uwolniona i odebrana matce.
Dokładnie nie pamietam ale kobieta która sie zajmowała tą sprawą chciała sie dziewczyną zaaopiekować i
zabrała ją na swoje ranczo,...
Krótka piłka, potrzebuję filmu którego nie mogę znaleźć tylko przez to, że nie zapisałem sobie tytułu.
Oglądałem go dawno temu, ale przypuszczam, że to rocznik od 1999 do 2004, mogę się mylić. Zaczyna się mniej więcej od ładnej pogody, pracy na liniach wysokiego napięcia, prawdopodobnie przewija się budowa czegoś tam,...
Krótka piłka, potrzebuję filmu którego nie mogę znaleźć tylko przez to, że nie zapisałem sobie tytułu.
Oglądałem go dawno temu, ale przypuszczam, że to rocznik od 1999 do 2004, mogę się mylić. Zaczyna się mniej więcej od ładnej pogody, pracy na liniach wysokiego napięcia, prawdopodobnie przewija się budowa czegoś tam,...
Szukam tytulu filmu gdzie wystepowal koles uzalezniony od morderstw. Podczas jednej z akcji, gdzie
mordowal parę młodych ludzi zauwazyl, ze ktos go obserwuje. Byl to chlopak, ktory pozniej zaczal go
szantazowac. Chcial wziac udzial w jednej z akcji, w zamian za zachowanie tajemnicy. Pomoze ktos blagam !
Film z roku mniej więcej 2000. Zaczyna się tak, że grupka znajomych gubi się w lesie, po czym znajdują ruiny dawnego zamku (?) , siadają tam i nawzajem opowiadają sobie straszne historie. Co z nich pamiętam:
- historyjka o dziewczynce, którą chciał zabić jakiś psychopata, pamiętam że miała psa, ,,ludzie też potrafią...