Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak nazywa sie taki film o takim pisarzu, który spotkał taką jedną dziewczynę i później ona do niego przychodziła zapisywała
to wszystko na maszynie a on wymyślał ... Była to komedia miedzy innymi były przedstawiane w filmie jego bujnę i zarazem
śmieszne pomysły na książkę. Gdzieś tam przewijał się wątek z gagiem...

więcej

Fabuła filmu w skrócie:
Jest pewna para która kradnie auta. Natrafiają na czerwonego chyba Dodge (oczywiście jakiś stary klasyk)
na rejestracji miał łobuz tzn z eng. ROUGE. Następnie właściciel skradzionego auta zaczyna się mścić ...
Z góry dzięki za pomoc ;)
(na pewno to to nie jest Fast the First, 50 second,...

więcej

każdej kategorii. Zapraszam

Witam. Pamiętam że sam tytuł to było damskie imię. Opowiadał on o kobiecie, nie pamiętam niestety dokładnej fabuły, ale wiem że gdzieś pod koniec napisała ona bestseller. Przeżyła też chyba wypadek samochodowy, choć mógł to być też ktoś z jej rodziny. Mógł o być też serial podzielony na 2, 3 odcinki. Byłabym baardzo...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Film opowiada o małżeństwie(chyba małżeństwie) które postanawia podróżować po ameryce szlakiem ich
ulubionych filmów odwiedzając miejsca w których były kręcone sceny z tych filmów i odgrywając je. Może ktoś
będzie wiedział chociaż wiem, że opis dałam raczej marny. Ten film należy chyba do gatunku sport....

O jakieś dziewczynie co była nieszczęśliwa , samotna , sama i nie ufna i nie wiem potem zakochała się i jej
życie się zmieniło ?
Albo jakieś miłosne dramaty ? oczywiście z Happy Endem ?

Bardzo proszę was o pomoc nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani znaleźć tego filmu.

Mianowicie, szukam bajki, którą oglądałam w dzieciństwie. Było to o czarnym chyba kocie, który mieszkał na ulicy (chyba z jakimś karaluchem) i pewnego dnia przejeżdżało auto i z niego wypadła biała kotka. I ona była taka arogancka i wgl. I nie mogła znaleźć domu, bo jak wypadła z tego auta, to akurat się preprowadzała....

więcej

Ktoś wie z jakiego to filmu?
http://whatthemovie.com/shot/325270