Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bohater z autobusu

użytkownik usunięty

Film jest chyba o weteranie wojennym lub o normalnym gościu bo moge mylić filmy ale raczej ten weteran:) który pewnego
dnia obronił jakiegoś człowieka w autobusie i wtedy
cały świat o nim usłyszał,jesli wiecie jak sie nazywa ten film to prosze o tytuł ;) film nie jest stary-tak mi sie
wydaje przynajmniej :D

obejrzyjcie http://www.youtube.com/watch?v=BJyzMpFUYig
tu nie ma głupich scen super bohaterów, oddania 48462 pocisków i nie trafienia nikogo, żadnego rambo też nie ma ani głupich wyczynów.
Znacie filmy, gdzie tak szybko każda strzelanina może się kończyć zawsze? Bo nie chcę kolejnego filmu gdzie główny bohater 5...

Witam.
Wypadła mi z głowy nazwa komedii któa bardzo chcę obejrzeć.
Wiem że jest o chyba o 2 gościach, jeden bogaty 2 pracuje w kawiarni.
No i pewnego dnia ten bogaty wstepuje do tej kawiarni a biedak do niego podchodzi i mowi cos w stylu ze
chce byc taki jak on. No i pozniej on jest starsznie bogaty.

Szukam filmów o ludziach w moim wieku (18-26).
Nie żadne filmy skupiające się na tym jak życie jest beznadziejne i same nieszczęścia (jak Sala
samobójców), ale też nie przeginająca w stronę bycia płytką komedią.

Najlepiej jakiś komediodramat albo film obyczajowy o współczesnych młodych ludziach.

Znacie...

poszukuję tytułu filmu, który pojawia się w tym teledysku http://www.youtube.com/watch?v=TAQucaE2_YM w 40 sekundzie. to czarno białe ujęcie. zerknijcie proszę, może ktoś skojarzy :)

Film na pewno nie USA, ale i nie Polski, chyba kojarzę Skandynawski, pamiętam że był to thriller i tylko jedną początkową scenę pamiętam, miałam go ściągnięty może 2 lata temu. Fabuła filmu osadzona w latach 2000-2012. Młoda dziewczyna blondynka kręcone włosy idzie do autobusu, ktoś ją obserwuje albo z wysokiego...

Film zaczynał się od sytuacji, w której dziennikarz przebiera się za studenta i idzie kupić zioło. Wywiązuje się z tego strzelanina. Następnie pokazana jest scena, że grupka (może dwoje) młodych ludzi wchodzi do budynku jakiejś korporacji. Chłopaka zastrzelają od razu, dziewczyna chowa się w pomieszczeniu, znajdują ją...

więcej

Film z siwym aktorem komediowym, który kojarzy mi się z Leslie Nielsenem, o ślubie córki i urodzinach dziecka córki i jego nowego dziecka w jego starym wieku.

Całkiem niedawno rozmawiając z moją córką wspominałyśmy swoje wczesne dzieciństwo - ja prehistorię,
młoda kilka lat temu. Przypomniałam sobie, że będąc dziewczynką nie potrafiłam wytłumaczyć sobie zjawiska
"kilka lat później". Oglądając jakiś film, w którym bohaterowie starzeli się myślałam, że producenci czekają...

więcej

Kolejna odsłona gry wymyślonej przez użytkownika Arya_13
Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu. Mile widziane są filmy znane, ale
można podać też mniej znany tytuł i dodawać podpowiedzi dla innych graczy. Kto odgadnie,
zadaje kolejną zagadkę.
Z uwagi na przestoje proponuję, by osoba, która zgadła,...

więcej