Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dawno temu widziałem film, z którego zapamiętałem takie sceny:
- facet wychodzi na taras domu, jakiejś doliny i zaczyna grać na gitarze, inny muzyk mu
odpowiada, i tak zmiana co chwilę, pamiętam, że na końcu filmu spacerując po mieście
usłyszał ten motyw muzyczny i poznał tego muzyka
- inny bohater jest...

Tylko proszę mi nie spamować. Jak nie podajecie tytułu, albo rady jak można go znaleźć to nie
zaśmiecajcie fw swoimi żalami. Ja wiem czego szukam i czego nie lubię w filmach. Nic nie poradzę, że
brzydzi mnie oglądanie gwałtów, wątków kazirodczych, czy innych zwyrodnień. Może jestem inny, ale
musicie to...

Witam, poszukuje filmu o napadzie na bank (?) Z tego co pamięta była tam scena z poruszającym się śmietnikiem który uruchamiał alarm, śmigano samochodem i mierzyli czas dojazdu do banku (?)

Drugi film którego poszukuje, prawdopodobnie również był o napadzie na bank. Jeden starszy mężczyzna wynajął pokoik u starszej...

więcej

co to za film nie znam rodzaju , ale wydaje mi się że to wojenny.
Pamiętam z tego tylko jedną scenę w której Arab rozmawiał z jakimś Amerykaninem i mówił tak że ich
kobiety to są prostytutkami bo się tak ubierają no i że mogą robić co chcą, że mają tyle praw a u nich jest
odwrotnie i coś tam dalej. Chyba coś ,...

więcej

Oglądałam go może z 6-7 lat temu. Opowiada o zbuntowanej nastolatce która mieszka
w bogatym domu. Ma macochę która nie zwraca na nią uwagi tylko na swoją małą
córkę która ma max 2lata i jest uczulona na mleko lub białko. Ta dziewczyna ma
chłopaka i na sam koniec on zostaje pilotem bo o jest jego marzenie. No i...

więcej

Proszę o podanie parę najciekawszych filmów związanych z modą. Chodzi mi o takie jak: Yves Saint Laurent czy Wrześniowy numer. Z góry dziękuję :)

Jakaś sekta w Ameryce, są oni oddzieleni od reszty społeczeństwa, dziewczęta bardzo szybko wychodzą tam
za mąż, dzieci nie chodzą do szkoły, żona proroka ucieka z dziećmi z tego bractwa, jedna z corek proroka nie
ma pozwolenia na to aby wyjść za mąż za chłopaka w swoim wieku, potem niby dostaje pozwolenie, ale na...

więcej

Witam,dawno temu oglądałem taki film gangsterski mafijny gdzie koleś który był boosem bardzo brutalnym na koniec filmu trafił za kratki tam wychodząc z celi z 2 stron obok niego wyszli skazani i zaczęli go dźgać szpikulcami nie wiem jak mogę trafniej to wytłumaczyc może jakie sugestie?Dziękuję

Szukam filmu w którym wydobywali złoto albo diamenty i gdzieś w połowie filmu była akcja we wiosce
zaatakowali ich i taki murzyn z karabinem wybiegł i mówił jakieś słowo ale brzmiało jak by mówił ku*dwa
ku*rwa i tak z 10x i strzelal w tle był helikopter itp

Poszukuję pomocy w odnalezieniu tytułu - chyba polskiego - filmu rysunkowego o Dzikim zachodzie.
Charakterystycznymi postaciami są dwaj kowboje jeden wysoki i chudy, drugi niski i gruby. Obaj mają kabury
rewolwerów opadające do ziemi i bardzo długie stopy. Nie mam pewności czy to nie jest film Pana Giersza,
ale...

więcej