Dawno temu widziałem film, z którego zapamiętałem takie sceny:
- facet wychodzi na taras domu, jakiejś doliny i zaczyna grać na gitarze, inny muzyk mu
odpowiada, i tak zmiana co chwilę, pamiętam, że na końcu filmu spacerując po mieście
usłyszał ten motyw muzyczny i poznał tego muzyka
- inny bohater jest...
Tylko proszę mi nie spamować. Jak nie podajecie tytułu, albo rady jak można go znaleźć to nie
zaśmiecajcie fw swoimi żalami. Ja wiem czego szukam i czego nie lubię w filmach. Nic nie poradzę, że
brzydzi mnie oglądanie gwałtów, wątków kazirodczych, czy innych zwyrodnień. Może jestem inny, ale
musicie to...
Witam, poszukuje filmu o napadzie na bank (?) Z tego co pamięta była tam scena z poruszającym się śmietnikiem który uruchamiał alarm, śmigano samochodem i mierzyli czas dojazdu do banku (?)
Drugi film którego poszukuje, prawdopodobnie również był o napadzie na bank. Jeden starszy mężczyzna wynajął pokoik u starszej...
co to za film nie znam rodzaju , ale wydaje mi się że to wojenny.
Pamiętam z tego tylko jedną scenę w której Arab rozmawiał z jakimś Amerykaninem i mówił tak że ich
kobiety to są prostytutkami bo się tak ubierają no i że mogą robić co chcą, że mają tyle praw a u nich jest
odwrotnie i coś tam dalej. Chyba coś ,...
Oglądałam go może z 6-7 lat temu. Opowiada o zbuntowanej nastolatce która mieszka
w bogatym domu. Ma macochę która nie zwraca na nią uwagi tylko na swoją małą
córkę która ma max 2lata i jest uczulona na mleko lub białko. Ta dziewczyna ma
chłopaka i na sam koniec on zostaje pilotem bo o jest jego marzenie. No i...
Proszę o podanie parę najciekawszych filmów związanych z modą. Chodzi mi o takie jak: Yves Saint Laurent czy Wrześniowy numer. Z góry dziękuję :)
Jakaś sekta w Ameryce, są oni oddzieleni od reszty społeczeństwa, dziewczęta bardzo szybko wychodzą tam
za mąż, dzieci nie chodzą do szkoły, żona proroka ucieka z dziećmi z tego bractwa, jedna z corek proroka nie
ma pozwolenia na to aby wyjść za mąż za chłopaka w swoim wieku, potem niby dostaje pozwolenie, ale na...
Witam,dawno temu oglądałem taki film gangsterski mafijny gdzie koleś który był boosem bardzo brutalnym na koniec filmu trafił za kratki tam wychodząc z celi z 2 stron obok niego wyszli skazani i zaczęli go dźgać szpikulcami nie wiem jak mogę trafniej to wytłumaczyc może jakie sugestie?Dziękuję
Szukam filmu w którym wydobywali złoto albo diamenty i gdzieś w połowie filmu była akcja we wiosce
zaatakowali ich i taki murzyn z karabinem wybiegł i mówił jakieś słowo ale brzmiało jak by mówił ku*dwa
ku*rwa i tak z 10x i strzelal w tle był helikopter itp
Poszukuję pomocy w odnalezieniu tytułu - chyba polskiego - filmu rysunkowego o Dzikim zachodzie.
Charakterystycznymi postaciami są dwaj kowboje jeden wysoki i chudy, drugi niski i gruby. Obaj mają kabury
rewolwerów opadające do ziemi i bardzo długie stopy. Nie mam pewności czy to nie jest film Pana Giersza,
ale...