Hej,
pomóżcie mi znaleźć film w którym jest ukazana historia kilku osób, które po kolei jedna po drugiej z
przypadkowych przyczyn (np. Mąż z żoną jechali do innego miasta, coś im się stało z autem, mąż poszedł
szukać pomocy i już nie wrócił, ona znajduje chyba jako pierwsza w lesie domek, później z tak samo
przypadkowych wydarzeń kolejne kilka osób.
Okazuje się że ludzie ci są ze sobą spokrewnieni tzn są bądź byliby rodziną tyle, że są z różnych zupełnie
czasów co widać po chociażby ubiorze czy stylu mowy. Błądząc po lesie szukając drogi wyjścia cały czas
trafiają do punktu wyjścia czyli tego domku w lesie, po pewnym czasie wbiega do domku bodajże Niemiec
z czasów wojny, okazuje się że to dziadek jednej z Kobiet w tym domku. Osoby te rozumieją sens tego, ze
się spotkały i próbują zmienić bieg wydarzeń. Sens tego filmu jest taki, że gdyby każde z nich zmieniło
swoją decyzję za ich czasów, następne pokolenie miałoby inne życie o ile dobrze pamiętam.
Nie pamiętam jaki to rodzaj ale pomóżcie mi w tytule jak ktokolwiek kojarzy podobny do mojego dość
kiepskiego i ogólnego opisu film ;)

aludek1330

może to?

http://www.filmweb.pl/film/Enter+Nowhere-2011-566392

marionat

Tak, dokladnie to ten film. Bardzo Ci dziekuje! (-;