Oglądałem go kiedyś dawno, prawdopodobnie jest stary. Pamiętam tyle, że była mafia chyba i pod koniec filmu dziadek umarł, to go upiekli i zjedli i jeszcze mówili jaki dobry. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Witam.
Poszukuję jakiegoś strasznego horroru :P
Oglądałem Obecność (często podaje się ten horror, nie zbyt straszny)
Jeżeli mozecie to podajcie jakieś !
Z góry dzięki.
To się dzieje w szpitalu psychiatrycznym
Pamiętam jak faceta w kaftanie którego wyprzedzał ślimak
Jakis znany aktor tam trafił a pielęgniarz oglądałem wszystkie pana filmy a nawet powtórki powtórek
Film widziałem w latach 90
Nie znam tytułu, większości fabuły ani z jakiego roku ani nawet pochodzenia, lecz na pewno ktoś z was go
widział.
Film na 99% amerykański dosyć stary (jakość obrazu jak z pierwszych Bondów lub star treków).
W każdym razie pamiętam jedną scenę w której naukowcy (prawdopodobnie) przechodzą przez jakiś ekran w...
Szukam filmu który oglądałem kiedyś na TVP1 (dramat obyczajowy). Była kobieta z mężem po rozwodzie, ten
mąż pracował w policji (ten facet był łysy i miał wąsa). Potem ta kobieta znalazła sobie innego faceta i mieli
syna. Końcówka była taka, że ten policjant zastrzelił pistoletem tego faceta. Potem pogodzili się i...
Witam, poszukuję filmu który leciał kiedyś na AleKino, było to z 4-5 lat temu. Pamiętam motyw o karzełku,
gnomie bardzo podobnym do tego z ''Ciemnego Kryształu'' z 1982 ale jednak film dział się w naszej
rzeczywistości. Karzełek ten chciał uciec albo dostać się do jakiegoś budynku i strzelał z dmuchawki...
watch?v=2hBg-u3FRFo
dodajcie youtube przed ;p
0:26 ;x Ci co kradną w maskach, co to za nazwa? :x
Najprawdopodobniej są to zakonnice które okradają jakiś bank/magazyn - nie mam pojęcia.
Szukam pewnej bajki. Oglądałam ja dawno temu i wiem, że to była jedną z moich ulubionych, ale słabo pamiętam o czym
była. Było w niej schronisko dla zwierząt; suka, która rodziła; dzieciaki, które dzięki czemuś rozumiały zwierzęcą mowę,
muzeum z kośćmi dinozaurów i jakaś kość pełniąca rolę Excalibura (a może to był...