Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.

Od dłuższego czasu, z marnym skutkiem, poszukuję filmu o tematyce homoseksualnej, jednocześnie nie będącym
dramatem, melodramatem itp. Obejrzałem takich filmów, z typowo kończących się tragedią lub łzami (u bohaterów
oczywiście) aż nazbyt dużo i teraz, nadal nienasycony ekscentryczności szukam właśnie...

więcej

Jaki jest najśmieszniejszy film na świecie? Taki na którym będę płakać ze śmiechu? .__.

kiedyś leciał taki film na tvn zapomniałem jak sie nazywał ale w tym filmie była mama z synkiem i ten synek miał cukrzyce i
im sie do domu włamali a oni w tym domu mieli taki jakby sejf wielki gdzie mogli sie ukryć i tam siedzieli i wzywali pomocy

Widziałem ten film może z 15 lat temu w TV.

Mam wrażenie że są to lata 80-90'. Wyprodukowany w jednym z krajów skandynawskich; Dania, Szwecja, Norwegia. Akcja rozgrywa się w górskim miasteczku, w zasadzie wiosce. Główny bohater jest przewodnikiem, który oprowadza ludzi po górach. Przyjaźni się z dziewczyną...

Poszukuję jak największej ilości filmów gdzie motywem przewodnim jest epidemia wywołana przez bakterię, wirusa etc.
Warunek jest jeden - film ma być prawdopodobny, realny, więc wszystkie wirusy zamieniające ludzi w krwiożercze istoty etc. odpadają.

Coś w tym stylu...

Witam , poszukuje filmu o locie w kosmos, w którym nastąpił jakiś wybuch lub awaria w statku i astronauci
musieli wyjść w przestrzeń kosmiczną, pamiętam tylko że jeden z nich w pewnej chwili otworzył swój hełm i
natychmiast został zamrożony. Z góry dziękuję za pomoc :D

Czesc. Mam do was prosbę znacie może tytuł filmu kojarze tylko kilka urywkow : on stracil pamiec w wypadku
najprawdopodobniej pozniej jego żona pomaga mu pomóc wrócić do rzeczywistości z początku się jej to
udaje lecz na jakims przemowieniu czy coś odkrywa że się uczył wszystkiego z dnia na dzień w pewnym...

Wiecie może jak nazywa się film w którym paru ludzi zostaje zamkniętych w pomieszczeniu i muszą się
zabijac nawzajem i ten który zostaje ostatni wygrywa pieniądze ... film kończy się tak wygrany wychodzi z
pieniędzmi a atak inni wygrani i znowu muszą się zabijać ... koniec filmu

Proszę o podpowiedź w sprawie filmu,. Bohater jest chory na aids, i przemyca leki dla innych. Zapomniałam też aktora który odtwarza główną rolę. Schudł on do tej roli dużo kilogramów. Jeszcze w tym filmie występuje inny aktor który przebiera się za kobietę.
Film jest chyba z zeszłego roku lub 2012.

Pozdrawiam

Witam na forum!

Poszukuje tytułu filmu, który widziałem jakieś dwadzieścia lat temu. Historia podobna jak z Łowcy androidów, z tym, że główny bohater zwie się Colt a film kończy się sceną na pustyni, gdzie jest pokazany Colt zestarzały po kilkudziesięciu latatch oraz nadal młody android.

Czy ktoś jest w stanie...

więcej