Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Yo, szukam serialu - najprawdopodobniej, w którym kobieta miała wizje (chyba), występował tam motyw stonehenge, akcja rozgrywała się bodajże w latarni nad morzem. Ktoś na pewno będzie znał. Nie potrafię sobie przypomnieć tytułu.

Tylko tyle, że chodziło o morderstwa dziewczynek.
Policjantka miała jakieś schizy że widzi te małe.
Była scena w której weszła pod łóżko jednej z ofiar i coś ją chwyciło za rękę...
Była przemęczona pracą, miała wizje dziewczynek..
co jeszcze mogę dodać...
że jak ją wyrzucili z pracy to na własną rękę próbowała...

Szukam filmu w, którym głownym bohaterem była dziewczyna ( Japonka lub Chinka), fabuła toczyła się w
kopalni lub na pociągu. Dziewczyna przebrała się za chłopaka by móc się zaciągnąć do pracy w kopalni,( i
chyba odszukać ojca) i tam poznała młodego chłopaka miał on wysoką pozycję coś w rodzaju pracodawcy/
szefa....

więcej

czy ktos zna ?

Gdzie mogę obejrzeć ten film (wersja polska lub angielska)?
http://www.filmweb.pl/film/W%C4%85glik-2001-38210

Szukam filmu on co jakiś czas leci na polsacie. Fabuła jest taka, że jeden facet ma pełno kobiet i ich nie
szanuje, więc kobiety postanawiają się zemścić i go zabijają, ale on nie trafia do nieba ani do piekła tylko
zostaje odesłany znowu na ziemie tylko, że w ciele kobiety i będzie tak długo żył w tym ciele aż...

Witam! Poszukuję filmu, jest on nowy podajże z tego roku ale nie jestem pewna. Pamiętam jedynie, że było dwóch mężczyzn który chyba jeden z nich miał córkę i ona nakłamała go że dostała swoją pierwszą miesiączkę, gdyż miała czerwoną plamkę na majkach i gdy oni poszli do sklepu po podpaski lub tampony dla niej tam...

amatorskie tłumaczenie filmu? I ile to może kosztować? Przetłumaczenie 90 minutowego filmu. Nie tyle, co zrobienie do niego napisów, co samo przetłumaczenie.

Czy ktoś wie, na jakim filmie leciała ta muzyka? Nie wiem, czy w formie soundtracku - muzyki tła, czy też grana
przez bohaterów. Po prostu kojarzy mi się z jakimś filmem, ale nie wiem, jakim.

Byłabym wdzięczna za odpowiedź.

Pewnie nikt mi ni uwierzy, ale ponad rok temu 'przespałam się ' z tym człowiekiem. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że podrywa mnie sławny aktor bo nie znałam go z żadnej roli i kompletnie nie kojarzyłam.
Byłam na wakacjach u rodziny w Kanadzie w Montrealu i tam spotkaliśmy się dwa razy. Lubię starszych przystojnych...