Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam filmu wiem ze kobieta została zgwałcona w barze ale goście nie zostali oskarżeni o gwałt tylko o podrzeganie do gwałtu na jednego wolali igielka czy cos w tym stylu ona byla blondynka o ile dobrze mi sie kojarzy i byla tam z kolezanka chyba ale tamta poszla a ona zostala aha i kojarzy mi sie ze zgwalcili ja na...

więcej

Witam.

Film oglądałem z 10 lat temu na tvp. Opowiada o dwóch dorosłych braciach, którzy potrafili tworzyć ogień.
Wydaje się, że to film s-f, ale bardziej przypomina dramat. Efektów specjalnych jest jak na lekarstwo. Film
zaczyna się jak już mają koło 40 lat. Jeden z nich(tworzy ogień za pomocą rąk) pracuje w...

Chciałem napisać w temacie ,,Szukam filmu'' ale ,,w tym temacie można dodać maksymalnie 1000
odpowiedzi '' czyli sie nie da.

Witam. Od dawna już poszukuję filmu który oglądałem parę lat temu jak byłem mały.
Pamiętam że mój tata nagrał go nagrywarką DVD na dysk nie pamiętam dokładnie tytułu ale było to coś w...

film o ludziach latających statkami i cierpiących energie z piorunów

ogladalam ten film jak jeszcze bylam mala, moze z 6 lat mialam. To stary film, komedia. Najbardziej utkwila mi scena w
ktorej starsza pani (miala chyba rude albo kasztanowe wlosy) wyszla na ulice i czekala zeby jakis facet przywiozl jej
pieniadze, a obok staly prostytutki i podjechal jakis samochod i gosc wzial ja...

więcej

To co pamiętam:
- zaczyna się jak włoscy żołnierze trafiają na zamarznięte konie, jeden z żołnierzy odkrywa że jeden
zamarzniętych żołnierzy został zamordowany.
- potem giną następni żołnierze (już w obozowisku)
- ten który odkrył morderstwo zostaje przydzielony do rozwiązania tej zagadki
- trop prowadzi do...

Witam! :)
Szukam dramatu o nastolatku, ktoremu waliło się życie. Kompletnie aspołeczny, kłótnie rodziców, problemy w
szkole. WSZĘDZIE CHODZIŁ W CZARNYM PŁASZCZU. Poznał jakąś dziewczynę-blondynkę, pokazała mu
trochę życia: poszedł z nią na dyskotekę, tam przesadził i wymiotował. Nie jestem pewien czy taki był...

Szukam filmu, z tego co pamiętam był krótkometrażowy i widziałem go parę lat temu chyba na canal+. Była
tam przedstawiona scena w której jest nagrywany film i reżyser kłóci się z aktorem który to ma zagrać (nic),
ma nie ruszać twarzą jak będzie na nie go kamera , a ten zawsze coś robił , wzdychał , uśmiechał się i...

więcej

Poszukuję znanego filmu, w którym mały czarny chłopiec mieszkający z babcią jest świadkiem strzelaniny/przestępstwa i policja zabiera go do siebie na przesłuchanie, później zajmuje się nim policjant i mały bardzo chce czynnie mu pomagać, co na początku nie podoba się policjantowi, ale w krótce zaczyna lubić dzieciaka i...

więcej

Szukam filmów jak w temacie.