Witam
Poszukuję produkcji sci - fi która zaczynała się mniej więcej w ten sposób. Grupa chyba drwali wracałą z pracy kiedy nagle jakieś światło porwało jednego z nich . Po jakimś czasie zaginiony wraca , nie pamięta gdzie był i co się z nim stało. Jednak co jakiś czas doznaje przebłysków w których pokazują jak obcy...
Potrzebuję pomocy w przypomnieniu tytułu filmu. Film USA z ery VHS.
Głowni bohaterowie to dwaj przyjaciele. Większy (czarnowłosy) został postrzelony w
głowę podczas wojny w Wietnamie i jest niepełnosprawny umysłowo. Mniejszy
(blondyn) się nim opiekuje. Gangsterzy porywają upośledzonego i wykorzystują go do...
Witam, szukam filmu, z którego pochodzi gif poniżej (nie, nie potrafię znaleźć przez google)
http://i.imgur.com/tXXFq2V.gif
jestem pewna, że widziałam, ale pamięć słaba
z góry dziękuję za pomoc
Kamilka
Witam, jakie są Wasze ulubione cytaty z filmów?
Moim jednym z ulubionych jest cytat z PRZYCZAJONY TYGRYS, UKRYTY SMOK:
"Jestem mężczyzną zapatrzonym w niebo, który znalazł najjaśniejszą z gwiazd"
Nie mogę nigdzie tego filmu znaleźć więc zwracam się z prośbą ;_;
Była sobie taka dziewczyna, która miała wyjść za mąż za takiego bogatego faceta. Jakoś to dalej się
toczyło i pamiętam, że wracała do domu autem, to było gdzieś w Angli, Może Irlandi albo Szkocji, wiem że
były łąki, kamienne mury, owieczki.. :D...
Bry! Mam ważne pytanie do fanów Cumberbatcha/serialu Sherlock. W oryginale policja nazywa Sherlocka
"The Freak". Jak to zostało przetłumaczone na polski?
Zabawa polega na domyśleniu się, jaki jest to film, czytając z podanych poniżej informacji.
Gatunek: Kryminał, akcja
Produkcja: Hong Kong, USA
Rok produkcji: 2006
Zgadnijcie ;)
Wiem ze ma on na pewno 2 część . Kiedyś go ogladalam i teraz cchce obejrzeć 2 część .opowiadał on o
rodzicach których dziecko zostało zabrane przez diabla i chyba było w śpiączce cały czas i ci rodzice wezwali
taka babke która miała im pomoc a ona powiedziała ze ten ojciec musi pójść po tovdziecko i ona go zanim no...