Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich pamiętam że kiedyś leciał film o tym że zbudowali najnowszy komputer
który zagrażał ludzkości i jakiś facet w podziemiach czy w jakiejś hali miał bardzo stary
komputer który przegrywał w pasjansa i tym komputerem włamał się do tego nowego i go
zepsuł Jak się nazywał ten film ??

Pamiętam że był taki chłopak wychowywany przez mnicha który jak się okazuje jest
potomkiem jakichś 2 rodów w których walka i super wytrzymałość i regeneracja są
wrodzone i ich przywódcy to właśnie jego rodzice i z biegiem wydarzeń walczy z ojcem i to
tyle pamiętam.

Hej, potrzebuję waszej pomocy. Kilka lat temu oglądałem pewien film, który mnie zaciekawił i chętnie bym go sobie odświeżył, ale niestety nie pamiętam tytułu. Pamiętam niewiele: główny bohater filmu jeździł na wózku inwalidzkim i miał jakieś problemy z psychą, spalił on zresztą swoją dziewczynę (albo jakąś znajomą) w...

więcej

Małżeństwo z synem małym ok 6-9 lat jadą samochodem całą drogę się kłócą, zajeżdżają pod mały sklepik, stację benzynową, kobieta pozostaje na miejscu (dużo pali) a mąż jedzie dalej z synem szukać noclegu. Po powrocie nie zastaje żony, przegląda monitoring, okazuje się że żona była jedyna w sklepie i troje facetów w...

Szukam tytułu filmu który widziałem w telewizji pare lat temu. Pamiętam tylko tyle, że:
-film był o złodzieju,
-zaczynał się sceną na statku na którym było przyjęcie, złodziej ukradł tam naszyjnik albo
kolczyki kobiecie z którą tańczył.
-do kradzieży używał masek-twarzy, które sam wyrabiał
-zrobił dziecko...

Kochani właśnie wyszła dobra kopia a wkrótce 720p
http://www.ultraimg.com/images/No8S.jpg

Najlepszy film sztuk walk połączone ze rzeznią , sama ocena imbd 8.8 miażdżyć wszystkie
filmy walk jak IP MAN , ONG BANG 1 / obrońca , Niepokonany 1,2,3 itp. czy to inne filmy z
VAN / Scott Adkins , Panowie / Panie co...

1. Dziewczyna zrobiła zdjęcie swoich majtek dla chłopaka . Po latach
spotykają się. Ona jest chyba fotografem . Pamiętam jeszcze scenę zę byli
autem całą noc poza miastem. Film leciał w tvp1.

2. Pamiętam tylko jedną scenę - dziewczyna jest w wannie i wali pięścią w
ściane aby sąsiad uciszył się. Film był na...

więcej

Dziewczyna jedzie do domu do jakiegoś tam faceta o poznaje jego rodzinę z którą gra w
karty, w pieprzysz.

typu happy three friends,indigens,trio z belleville.szukam bajek z czarnym humorem.!!!z gory dzieks

Witam. tak jak w temacie

Jest to film opowiadający o chłopaku który gra w grę i che wystartować w
zawodach.Lecz niemożne poradzić sobie z dziewczyna. postanowił sprawdzić gdzie
mieszka i skłonić ja żeby nie startowala w grze .zakochal sie w jej mamie,postanowil
podszyc sie pod nauczyciela i popsuć jej...