Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dlaczego nie go w bazie ? Ogólnie czy jest opcja dodawania filmów ktorych nie ma ?

Witam , szukam filmu nie pamiętam rzecz jasna jaki tytuł , ani niestety aktorów. Wiem że film był o dwóch dziewczynach którym podczas wyjazdu dorzucono narkotyki i je złapano do bardzo ciężkiego więzienia. Tam na samym starcie jednak z kobiet ( więzień ) podpuściła te dziewczyny żeby wzięły owoc czy coś takiego chyba...

więcej

Hej wam. Chodzi o to że nie pamiętam tytułu filmu który strasznie mi się podobał. Był on o dwóch
nastolatkach , którzy upili "swojego kolege" bo tak naprawde go nieznali , ale nie wiedzieli gdzie on mieszka.
Szlajali się po różnych klubach , szukając kolezanki jednego z nastolatkow (bodajże Nicoli) która znała...

Zna ktoś film, dość stary, ale już w kolorze, o szpitalu. Staram się go odszukać bo bardzo mi się podobał w porównaniu do innych, wiekowych.
Film był o pewnej pielęgniarce, która zakochała się w bardzo znanym i przystojnym lekarzu. Często pokazywali jego nazwisko na drzwiach gabinetu, dużo babek na niego leciało :D Ta...

więcej

Ten film puszczali chyba w latach 90-tych To film o kilkuletnim chyba chłopcu, który przestał mówić w pewnym
momencie, z powodu, że widział ,że jakieś chłopaki bili pewnego chłopaka i ten chyba chłopak zmarł co go
pobili., to się działo w lesie, był z nim, chyba starszy brat lub kolega.Pamiętam,ze ten chłopiec miał...

więcej

Zbieram od jakiegoś czasu plakaty filmowe, a to tylko te darmowe z kina. Do niedawna
były jeszcze w IMAX, ale już ich tam nie widzę.

Kupujecie często plakaty? Myślałem raczej o takich niemainstrimowych, bardziej
artystycznych. Chociaż zwykle te niszowe filmy mają ładne plakaty, to chyba coraz
bardziej się to...

więcej

Poleciłby mi ktoś jakieś znane i lubiane dokumenty na temat kina, jakiegoś sławnego reżyser(opisujące jego twórczość) lub kinematografii?

gdzie mogę obejrzeć ten film bez podawania nr telefonu ???

Witam. Od dłuższego czasu poszukuję filmu. Wiem, że był puszczany w polskich kinach w okolicach 2011-
2012, najpóźniej 2013 roku, ale obstawiałabym raczej lata 2011/12. Pamiętam tylko fragmenty trailera: grupa
młodych ludzi walczy na pustynnej arenie z potworami. Jeden z nich przypomina behemota z Heroes of Might
and...

więcej

Zna ktoś jakieś dobre filmy o nawiedzonych miejscach?