Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, szukam tytułu filmu, który oglądałam parę lat temu.
Bogaty mężczyzna, którego żona jest w śpiączce, przyjeżdża do małego miasteczka tylko po
to, by z którąś z młodych dziewczyn urodziła mu dziecko. Po latach ta młoda kobieta
odnajduje dom, w którym wychowywana jest jej córka. Zatrudnia się jako guwernantka....

więcej

Chodzi mi film o samotniku, bojącym się ludzi. Coś w takim klimacie.

Szukam filmu, który oglądałem bardzo dawno temu, jak miałem jakieś 8-9 lat (6-7 lat
temu). Film to był bodajże horror lub coś pokrewnego. Osadzony był w średniowieczu lub
w czasach nowożytnych (była scena z Indianinem, który preferował procę czy tam łuk,
zamiast broni palnej - więc raczej czasy nowożytne). Ogółem...

więcej

Witam wszystkich szukam filmu który oglądałam jakies 23 lata temu.Był on o kobiecie która została popchana przez narzeczonego do szybu windy.Zgineła po czym narodziła sie jako inna osoba i w wieku w którym zgineła zaczela miec sny z poprzedniego zycia .Śniły sie jej rzeczy które przezyła w innym wcieleniu .Zaczeła...

Jak w temacie. film prawdopodobnie z lat 2000 - 2007. Oglądałem go bardzo dawno temu więc nie wiele z niego pamiętam.
Jedyne co przychodzi mi do głowy to bochater, pewien facet świeżo po studiach, oraz
motywy o koszykówce ( jakaś druzyna która miała problemy finansowe itp ) i romans. W pewnej scenie był również...

Witam, oglądałem kiedyś taki film w którym facet mordował ludzi, dusił ich chyba a potem
resuscytował ich, ożywiał za pomocą respiratora i powtarzał tą czynność aż sami prosili o
smierć. Jedna kobieta się
uwolniła od niego ale w wyniku tylu jakby zmartwychwstań dostała taki dar w którym
widziała oczami...

Nie pamiętam jak sie nazywa ani wszystkich szczegółów.
Ale to było chyba o dziewczynie która była szpiegiem w policji chyba ze tam byl tez facet nie
pamietam ale facet za to był szpiegiem w ganku jakimś aby złapać przestępców

Witam,
szukam starego czarno-białego filmu amerykańskiego z lat 60tych albo nawet wcześniej. Film opowiada o chłopaku z problemami psychicznymi, oraz jego relacjach z matką wariatką i ojcem, Była też tam fajna dziewczyna która (spoiler) popełnia samobójstwo. Film był chyba na film webie prezentowany w tych skrótowych...

więcej

Proszę o pomoc w znalezieniu filmu w kategorii thilerra (o ile dobrze pamiętam, bo oglądałam go o. 10 lat temu) o patologicznej relacji dwóch sióstr. Jedna , samotna ewidentnie gra na emocjach drugiej i manipuluje nimi. Druga siostra bardzo podatna na perfidię i manipulację tej pierwszej. W głowie zapadła mi scena gdy...

więcej

Witam, oglądałem kiedyś taki film w którym facet mordował ludzi, dusił ich chyba a potem
resuscytował ich i powtarzał tą czynność aż sami prosili o smierć. Jedna kobieta się
uwolniła od niego ale w wyniku tylu jakby zmartwychwstań dostała taki dar w którym
widziała oczami mordercy, dokładnie co robi w danej...