Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Leciał w tvp 1. Mężczyzna umawia się w motelu z jakąś kobietą. Ma ze sobą
pieniądze. Gdy są w pokoju ktoś puka do drzwi. Wchodzi dwóch innych gości i
chyba go okradają a dziewczyna była w to zamieszana. Mężczyzna chce sie
zemścić na nich.

Witam, oglądałem kiedyś taki film w którym facet mordował ludzi, dusił ich chyba a potem
resuscytował ich i powtarzał tą czynność aż sami prosili o smierć. Jedna kobieta się
uwolniła od niego ale w wyniku tylu jakby zmartwychwstań dostała taki dar w którym
widziała oczami mordercy, dokładnie co robi w danej...

Witam,

początek filmu dzieje się w Wielkiej Brytanii. Główny bohater pochodzi z dobrego domu.
Uczy się w szkole wojskowej. Ma narzeczoną. Wybucha woja, gdzieś w Arabii chyba. On
jednak odmawia udania się na wojnę chcą wziąć ślub i wieść spokojne życie u boku
ukochanej. Przez co jego narzeczona,ojciec,bliscy i...

więcej

Oglądałem dużo horrorów z tych lat, najbardziej kocham "obecność" lecz oglądałem też
"mama" które nie było takie fajne. Znacie jakieś horrory z tych lat które naprawdę by mnie
przestraszyły?

Nie znam jego tytułu, jest to komedia oglądałem go kiedyś na HBO, był to jakiś zjazd absolwentów, o ile dobrze pamiętam, grał tam David Schwimmer, może to wcale nie on grał, ale jakoś tak kojarzę. Tego filmu nie znalazłem w jego filmotece, grał on lekarza chyba, jak przyszedł na zjazd absolwentów to była tabliczka z...

więcej

Hej, przede wszystkim witam Forumowiczów serdecznie.
Szukam tytułu filmu; pamiętam go ze znanego na początku lat 90-tych Top Canalu.
Fabuła z grubsza przedstawia się następująco:
trzech lub czterech braci postanawia /lub zostaje zobowiązana przez ojca/ dostarczyć swoim
rodzicom auto niebieskiego chevroleta z lat...

Ale pamiętam co nieci fabułe...

Film opowiadał o tym jak amerykanska rodzina urządzała wigilie i na tą wigilie przybył
nieznajomy. A jak się później okazało był to zmarły syn (duch) ale w nieswoim ciele...

Witam. Oglądałem kiedyś drogę bez powrotu, ale nie pamiętam którą część, a są chyba 4.
Pamiętam że grupa ludzi uciekających przed tymi kanibalami schowała sie na wieży dla
leśniczych w lesie, a kanibale podpalili tą wierze. Oni zeskoczyli z niej na drzewa i uciekali
po gałęziach. Dalej nie pamiętam. Która to była...

więcej

To film o chłopcu, który przestał mówić w pewnym momencie, z powodu, że widział ,że jakieś chłopaki bili pewnego chłopaka.Pamiętam,ze ten chłopiec miał kręcone włosy. Kiedyś ten film leciał w tv a nie pamiętam tytułu. Może ktoś
kojarzy?Ten film to dramat chyba z lat 90.

koleś na drugi dzień ma operacje i jej się boi jednak w szpitalu usówają mu coś innego
pomyłka lekarska jest w śpiączce w której wszystko jest dziwne co jakisz czas cos mu
amputują na konieć zabija się we śmnie wyskakując przez okno i tym samym umiera w
rzeczywistości oczywiście horror