otóż dotąd żyłem w posiadani filmów na kompie,ale od jakiegoś czasu zastanawiam się
nad zgromadzeniem kolekcji w orginalnych nośnikach,postanowiłem też kupić blu ray,ale
wiadomo nie każdy filmy skolekcjonuje na blurka bo nie oszukujmy się ale filmy tego typu
nie są tanie więc postanowiłem że na blu ray bede...
Główny bohater z delikatną bródką.
Dobrze pamiętam dwie sceny:
1. Seks na kanapie w małym salonie. Niski stolik obok. Kobieta brunetka, krótkie włosy, ubrana elegancko, obcasy.
2. Seks na łonie natury, w około rozwieszone pranie. Kobieta blondynka, duże piersi,
dzisiaj mi przypomina Alicie Silverstone ale mogę się...
Film raczej polskiej produkcji. Wszystko działo się już po wojnie. Komuniści przesłuchiwali jednego z "bohaterów" warszawy, Anodę. Pamiętam, że na koniec zabili tego chłopaka, a rodzinie powiedzieli, że wyskoczył przez okno. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Witam serdecznie! Mam wielką prośbę, mój film zakwalifikował się do międzynarodowego festiwalu filmowego online „Viewster”. Dziesięć filmów, które zdobędą największe uznanie wśród widzów przejdą do finału, w którym jury – składające się m.in. z Teda Hope'a (producent „21 gram”) zadecyduje o wygranej. Proszę obejrzeć,...
więcej
Witam,
szukam starego filmu, który ma przynajmniej 15 lat bo oglądałem go za dzieciaka jeszcze
na VHS...
Pamiętam z niego 2 sceny...
1 scena, grupa ludzi wisiała na linach i stukała o różne maszyny RTV i AGD
2 scena, grupa najprawdopodobniej tych samych ludzi zaczęła stukać szczotkami o
podłogę na...
Szukam jakiegoś dobrego dramatu, typu wyciskacz łez. Coś takie jak Pamiętnik, Twój na
zawsze, Ostatnia piosenka. Znacie jakieś? ;)
Witam. Oglądałem 2-3 lata temu film o amerykańskim rapie. Opowiadał on historie
młodego rapera ze slamsów, który rapując chciał wyrwać się stamtąd. Poznał
odpowiednich ludzi i mógł korzystać z profesjonalnego studia, później jego kariera
zaczynała się piąć w górę. W tle filmu pojawił się również 2pac, którego w...
Szukam filmów z wizją świata przeludnionego, albo świata, gdzie prawie nie ma zwierząt (włączając w to zwierzęta hodowlane jak świnie, krowy, kozy, owce, kury itd [choć może być trochę tych zwierząt, ale strasznie mało, tak by Kowalskiego nie było stać na zakup kury]).
Chciałabym obejrzeć jakiś fajny, ciekawy film. Bardzo lubię melodramaty, komedie
romantyczne(zagraniczne). coś w stylu safe haven, żona na niby (:
Szukam francuskiego filmu. O nastolatce ktora dla wlasniej pzyjenosci zostaje prostytutka.
Jej matka si eo tym dowiaduje ( chyba od mezczyzny z ktorym mloda sie spotykala).
Niestety nie znam szczegolow. Kilka razy widzialam tylko trailer na Vod...film mysle ze
wyprodukowany ok 2011-2013 .gdyby cos ktos kojarzyl...