Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam francuskiego filmu. O nastolatce ktora dla wlasniej pzyjenosci zostaje prostytutka.
Jej matka si eo tym dowiaduje ( chyba od mezczyzny z ktorym mloda sie spotykala).
Niestety nie znam szczegolow. Kilka razy widzialam tylko trailer na Vod...film mysle ze
wyprodukowany ok 2011-2013 .gdyby cos ktos kojarzyl...

więcej

Witam, szukam filmu, który był kiedyś emitowany przez TVP 1 (lata 90). Otóż akcja dzieje się w dziewiętnastowiecznych Indiach. pewien brytyjski oficer jest świadkiem, jak hinduska sekta czcicieli bogini Kali morduje karawanę kupców, z którymi podróżował. Od tego momentu postanowił z nimi walczyć, albo sam też stał się...

więcej

Film drama,prawdziwa historia o mezczyznie ktory zatrowa pierwsza zone i probuje to
samo z druga dodajac jakies chemikalia do jej kosmetykow ale ta odkrywa prawde.Film
ten ogladalam jakies 8 lat temu na tvp 1.Dodam jeszcze ze mezczyzna zeni sie ponownie
probujac zatruc kolejna kobiete ale druga zona staje mu na...

więcej

Szukam dość starego filmu prawdopodobnie czarno-białego, jednak nie jestem pewny.
Cała akcja toczy się na terenie jakiegoś placu między budynkami, wszędzie pełno
zabawek i śmieci. Chodzi chyba o jakieś androidy lub roboty nie mam pewności film
oglądałem jakieś 15 lat temu i nie daje mi spokoju !!

Szukam filmu, który widziałam kilka lat temu i co jakiś czas nawiedzają mnie jakieś jego
fragmenty, obrazy. Niestety nie mogę przypomnieć sobie tytułu a bardzo chciałabym go
obejrzeć raz jeszcze. Akcja z tego co pamiętam rozgrywa się gdzieś w małej miejscowości we
Francji, albo we Włoszech. Kobieta ma synka,...

Szukam filmu ktory widzialem tylko raz i chcialbym go jeszcze raz obejrzec.

Film leciał kiedys na polsacie pod nazwa "Gladiator" ale nie moge go znalesc. W filmie
dwaj bracia walczą jako gladiatorzy jeden z nich ginie, drogi podrozuje dalej i spotyka
siostre ktora tez ginie (wazną informacja moze byc ze mieli...

więcej

Otwieram kolejną część. Tutaj wpisujcie opisy lub nawet skrawki filmów których tytuły uleciały wam z pamięci.

oryginalny pomysłodawca W_B_

film widzialam ze 2, 3 razy w telewizji, ale nie pamietam jak się nazywa. Byl to film familijny.
Dziewczyna, która chodziła do podstawówki prowadzila swoj dziennik i zapisywała tam
swoje najskrytsze mysli i opinie o osobach z klasy. Pewnego dnia podczas zabawy na
dworze zostawiła dziennik na trawie, i przeczytala...

więcej

Witam. Dzisiaj przypomniałem sobie urywek filmy, który pamiętam, że był dość fajny.
Był tam moment w którym jeden z agentów zdawał na prawo jazdy. Zaczął jechać dość ostro,
a pod koniec jazdy instruktor miał prawie pełne gacie. W tym momencie wezwano go chyba do
bazy i chciał pojechać swoim samochodem. Instruktor...

więcej

Poszukuje filmu o kobiecie która poznaje mężczyznę i gdy dochodzi do spotkania rodzinnego jej matka pokazuje album w którym są jej byli mężowie <trochę ich było> ale on o tym nie wiedział i krzyczał na swoją przyszłą żone gdy ta sie rozpłakała i wyszła z tamtąd matka wytłumaczyła co się z nimi stało <chyba umarli>...