Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Idiotyczne pytanie, ale w którym filmie Isabella Rossellini grała działaczkę na rzecz praw
kobiet a w rzeczywistości przestepczynię zajmującą się handlem ludźmi? Kompletnie
wyleciało mi z głowy a w jej filmografii nic mi nie dzwoni.

Szukam filmów typu: Zaginiona, Zaginiona bez śladu, Incydent, Wywiad rodzinny, te wymienione widziałam, szukam wszystkich typu: Wyszła z domu i nie wróciła, weszła na chwilę do sklepu i zniknęła.

Zdarza się że w zakładce ciekawostki przy danym filmie ludzie umieszczają tak absurdalne rzeczy że głowa mała :p i aż dziw że weryfikatorzy to akceptują (!)
Jeśli się z czymś podobnym spotkaliście to zamieszczajcie tu najbardziej absurdalne ciekawostki pisząc z jakiego filmu pochodzą.

Był to chyba film sensacyjny,policjant Murzyn działa incognito i dołącza do przestępców chyba tez Czarnych ,charakterystyczna scena którą pamiętam to szef grupy zabija jednego chyba ze swoich za sex z jego żoną,zabija go wkładając mu kij bilardowy w odbyt aż przebija mu bebechy a ciało wyrzuca do śmietnika.Będę...

Witam,

Parę lat temu miałem okazję obejrzeć na CANAL plus film/spektakl (nie mam pewności,
którego akcja opierała się na monologu starszego mężczyzny wspominającego czasy
wojny światowej oraz jego pobyt na przymusowych robotach w Niemczech. Kojarzy mi się
tytuł "vigo" tudzież coś w tym stylu... Będę wdzięczny...

więcej

Bardzo proszę o pomoc!
Od wielu lat poszukuję spektaklu tv (może filmu, ale raczej to był spektakl), w którym - tak mi się wydaje - grał Zbigniew Zamachowski. Nie pamiętam dobrze fabuły, tylko że był wątek polityczny. Ukazał się chyba między 1989-1995, ale nie jestem pewien. Pamiętam cytaty: "A żubrokrowy spier....ały...

więcej

Nie pamietam tytuły , oglądalem kiedys kawałek filmu w którym umierający wuj/dziadek
w podeszłym wieku , który porusza sie wózku chce przeznaczyć komuś z swej rodziny
swój ogromny majątek , nagle zjeżdża sie cała rodzinna , która wczesniej miała go w
d***e i sa dla niego mili , wuj przepisuje jednej osobie...

Jestem nastolatka chce jakis film zobaczyc.. dam pare filmow co mi sie podobaly:

gwiazd naszych wina
ona to on
igrzyska smierci
niezgodna
pamietnik
john thucker musi umrzec
iluzja
zlodziej tozsamosci
stazysci
wladca pierscieni i wiecej...
co polecacie?

Pamiętam z tego filmu , że jakaś nastolatka chyba piła czy coś , ale ogólnie wdała się w złe
towarzystwo i potem poznała jakiegoś chłopaka co ją wyciągnął z tego i pomógł jej

Pamiętam z tego , że ostatnia scena była taka jak się spotkali w centrum handlowym i ktoś
się spytał czy ktoś coś pamięta z imprezy? Coś w stylu "picia" film