Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje tytułów dwóch filmów, pierwszy o kobiecie, nad którą znęcał się mąż i pewnego wieczoru uciekła od niego zostawiając z nim dwie małe córki, po ponad 10 latach wróciła do tej miejscowości z córką z drugiego związku i próbuje je odzyskać, na końcu tego filmu ten mąż umiera.

Drugi film jest o morderstwie...

Szukam filmów które wciągają nie tylko na czas projekcji, ale nie uwalniają spod swojego czaru długo po wyjściu z kina.

Cześć!
Słuchajcie poszukuje pewnego filmu który leciał kilka lat temu na tvn7 chyba.

Więc była to komedia wojenna ale nie wiem z którego roku. Rzecz działa się głownie w
czasie szkolenia wojskowych amerykańskich, chyba w okresie wojny w wietnamie. Byli
to żołnierze ćwiczący w korpusie Parris Island. Często śpiewali...

więcej

Pewna grupka przyjaciół zatrzymała się w domku w lesie gdzie jak się okazuje jest
nawiedzany jest przez rodzinę zbłąkanych dusz, czy jakoś tak.
Film to horror.
Była tam scena w której facet ukrył się w szafie i podglądał jakąś laskę która okazała się duchem.
Pamiętam też że skończyło się na tym że przyjaciółka jednego...

więcej

Jak w tytule. Kiedyś widziałem fragment pewnego filmu, którego za cholerę nie mogę
sobie
przypomnieć.
Bohaterem był jakiś prawnik(?) czy ktoś tego pokroju. Jedyna scena która mi zapadła w
pamięć to
taka, że bohater dostaje nagrania na kasetach czy coś takiego, do przesłuchania, i gdy
je odtwarza
w domu na...

więcej

użytkownik usunięty

Witam. Szukam filmu, w którym z tego co pamiętam - złodzieje chcieli obrabować dom matki z córką , zamknęli się razem z córką w sejfie - córka musiała przyjmować jakieś zastrzyki,leki ? Wiem też, że w pewnym momencie przyszedł policjant, który pytał czy coś się stało a matka odpowiedziała, że nie. Ten dopytywał się jej...

więcej

Mam wielką prośbe, nie chodzi o film tylko o polską piosenkę w której pojawiają się w
refrenie te słowa: to czego wlasnie pragne fali serca nigdy nie odgadniesz , powiedz
kochanie co do mnie czujesz itd, gdyby ktoś skojarzył to był bym wdzięczny:P

Ktoś się przeprowadził do jakiegoś domu. i W tym domu było zdjęcie jakiegoś dziecka a później znalazł
aparat w ziemi, przegladajac te zdjęcia okazało się, ze jedno z dzieci nosiło aparat. w tym filmie było ujęte też
coś takiego, ze ciała wrzucał zabójca do takiej dziury z woda zwane chyba "piekielne gardło"

1.
Bohaterami są dwaj dwunastolatkowie, jeden z nich jest albo karłem, albo ma inną chorobę,
w każdym razie wygląda na małe dziecko. Chłopcy się przyjaźnią.
Pamiętam takie rzeczy:
- ten mały zabija przez przypadek matkę tego drugiego podczas gry w baseball.
- chłopiec ma zwyczaj modlenia się na grobie przez...

Witam

Leciał kiedyś na Polsacie taki film o rodzinie która żyła w US w czasie zimnej wojny. Mieli wybudowany schron p atomowy i przez przypadek spadł im na ogródek satelita przez co rodzina kryje sie w bunkrze i chłopak wychodzi z bunkra po kilkudziesięciu latach.

Czy ktoś zna nazwę tego filmu?