Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
poszukuję filmu ale nie mam pojęcia jaki ma tytuł. Oglądałam go bardzo dawno temu. Jakaś komedia romantyczna.
Z tego co pamiętam był o jakiejś parze, która spotkała się na lotnisku, chyba po latach. Ciągle przewijał się motyw fotografii. W każdym razie chodziło o to, że byli zakochani ale nie byli razem z...

Miałbym do Was prośbę. Potrzebowałbym tytuły polskich filmów (polskie seriale też wchodzą w grę), w których aktorzy mają jakieś kwestie po angielsku, z tymże akcja nie może się dziać ani w Ameryce Pn. ani w Wielkiej Brytanii (więc np. serial "Londyńczycy" odpada od razu). Przychodzą Wam do głowy jakieś tytuły? Będę...

Witam, może ktoś zna i mógłby się podzielić tytułami filmów jak w temacie, to znaczy jakieś takie techniczne filmy o kursach latania na ultralekkich samolotach, nie chodzi mi o konkretne kursy tylko o filmy fabularne że ktoś robi licencje pilota, nauczyciel tłumaczy uczniowi co i jak, objaśnia mu wszystko po kolei....

więcej

Witam, szukam filmu jaki oglądałem jakiś czas temu na dvd, a ni cholery nie mogę go znaleźć. Pamiętam, ze tytuł to imię kobiety, dość egzotyczne, norweskie (?) akcja filmu chyba dzieje się w skandynawii, ew. danii, walii w jakichś latach 30tych.(ale mogę się pomyslić) Kobieta główna bohaterka, była bardzo ostra, silna...

więcej

pamietacie moze film w ktorym bohater zostaje pobity po czym wrzucony do jakiejs studni
w lesie i jako dusza lazi za dziewczyna i probuje jej powiedziec ze zyje? dokladnie nie
pamietam ale jak ktorys z was wie to bede wdzieczny za tytul! z gory dzieki pozdrawiam

Poszukuję dwóch hiszpańskich filmów. Oba pochodzą z lat 90. Pierwszy opowiada o trzech
mężczyznach mieszkających razem, którzy postanawiają wynająć sprzątaczkę, a potem
każdy z nich próbuje ją poderwać. Aktorka miała kręcone, blond włosy.
Drugi jest o typowej rodzinie, która wybiera się nad morze na wypoczynek....

więcej

Szukam tytułu filmu który już kiedyś widziałem. Żona głownego bohatera jedzie do pracy i
wtedy virus atakuje. Wszyscy mówią aby zostać w domu więc główny bohater zostaje
odgradzając się przeźroczystą folią, nawet gdy wraca jego żona dalej się odgradza od niej i
żyją po dwóch stronach folii. Nagle okazuje się że...

więcej

Drużyna kajakarska dostaje nowego trenera którym okazuje się być kobieta. Przyrzekają
sobie że żaden się z nią nie prześpi, jednak potajemnie robi to każdy. Ona zachodzi w
ciążę i nie wie z kim :D. Bardzo proszę o pomoc.

Znam tylko niektóre sceny ale wydaje mi się że wystarczą.
Pamiętam że film dział się chyba w jakimś domku w lesie.
Grupka nastolatków tam przybyła.
Była tam scena w której chłopak ukrył się w szafie i podglądał jakąś nagą laskę. (pewnie duch)
Nagle znikła.
Pojawiła się chwile potem przed kamerą.(to na 100%...

Oglądałem kiedyś film, tylko że nie od początku i dlatego nie wiem jak się nazywa.
Wiem tylko, że akcja działa się na jakiejś wyspie, która miała zniknąć kiedy oddało się
morzu (albo oceanowi, nie pamiętam) jakieś korale albo oczy (bardziej oczy). Na tej
wyspie mieszkali indianie i nagle zaatakowało ich jakieś...

więcej