Hej, przede wszystkim witam Forumowiczów serdecznie.
Szukam tytułu filmu; pamiętam go ze znanego na początku lat 90-tych Top Canalu.
Fabuła z grubsza przedstawia się następująco:
trzech lub czterech braci postanawia /lub zostaje zobowiązana przez ojca/ dostarczyć swoim
rodzicom auto niebieskiego chevroleta z lat...
Ale pamiętam co nieci fabułe...
Film opowiadał o tym jak amerykanska rodzina urządzała wigilie i na tą wigilie przybył
nieznajomy. A jak się później okazało był to zmarły syn (duch) ale w nieswoim ciele...
Witam. Oglądałem kiedyś drogę bez powrotu, ale nie pamiętam którą część, a są chyba 4.
Pamiętam że grupa ludzi uciekających przed tymi kanibalami schowała sie na wieży dla
leśniczych w lesie, a kanibale podpalili tą wierze. Oni zeskoczyli z niej na drzewa i uciekali
po gałęziach. Dalej nie pamiętam. Która to była...
To film o chłopcu, który przestał mówić w pewnym momencie, z powodu, że widział ,że jakieś chłopaki bili pewnego chłopaka.Pamiętam,ze ten chłopiec miał kręcone włosy. Kiedyś ten film leciał w tv a nie pamiętam tytułu. Może ktoś
kojarzy?Ten film to dramat chyba z lat 90.
koleś na drugi dzień ma operacje i jej się boi jednak w szpitalu usówają mu coś innego
pomyłka lekarska jest w śpiączce w której wszystko jest dziwne co jakisz czas cos mu
amputują na konieć zabija się we śmnie wyskakując przez okno i tym samym umiera w
rzeczywistości oczywiście horror
Witam wszystkich pamiętam że kiedyś leciał film o tym że zbudowali najnowszy komputer
który zagrażał ludzkości i jakiś facet w podziemiach czy w jakiejś hali miał bardzo stary
komputer który przegrywał w pasjansa i tym komputerem włamał się do tego nowego i go
zepsuł Jak się nazywał ten film ??
Pamiętam że był taki chłopak wychowywany przez mnicha który jak się okazuje jest
potomkiem jakichś 2 rodów w których walka i super wytrzymałość i regeneracja są
wrodzone i ich przywódcy to właśnie jego rodzice i z biegiem wydarzeń walczy z ojcem i to
tyle pamiętam.
Hej, potrzebuję waszej pomocy. Kilka lat temu oglądałem pewien film, który mnie zaciekawił i chętnie bym go sobie odświeżył, ale niestety nie pamiętam tytułu. Pamiętam niewiele: główny bohater filmu jeździł na wózku inwalidzkim i miał jakieś problemy z psychą, spalił on zresztą swoją dziewczynę (albo jakąś znajomą) w...
więcejMałżeństwo z synem małym ok 6-9 lat jadą samochodem całą drogę się kłócą, zajeżdżają pod mały sklepik, stację benzynową, kobieta pozostaje na miejscu (dużo pali) a mąż jedzie dalej z synem szukać noclegu. Po powrocie nie zastaje żony, przegląda monitoring, okazuje się że żona była jedyna w sklepie i troje facetów w...
Szukam tytułu filmu który widziałem w telewizji pare lat temu. Pamiętam tylko tyle, że:
-film był o złodzieju,
-zaczynał się sceną na statku na którym było przyjęcie, złodziej ukradł tam naszyjnik albo
kolczyki kobiecie z którą tańczył.
-do kradzieży używał masek-twarzy, które sam wyrabiał
-zrobił dziecko...