Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jest to dosyć stara bajka, bo oglądałam ją ładnych parę lat temu na video. Była ona o psie, jego właścicielami była mała dziewczynka i jej ojciec (prawdopodobnie leśniczy). Nie pamiętam jak ale ten pies zniknął z domu i dziewczynka z ojcem szukała go jeżdżąc samochodem. Był też czarny charakter, chudy facet, który...

Sprawa wygląda tak, wspominając sobie ostatnio dziecięce lata, przypomniałem sobie
tak po prostu pewną scenę z filmu.

Akcja dzieje się prawdopodobnie w jakim post-kapitalistycznym świecie, jest to horror,
albo krwawe sci-fiction (albo jakieś dno klasy c, ostatecznie byłem dzieckiem i takie
coś też mogło zrobić...

więcej

stary film, zaloga statku albo cos w tym rodzaju znajduje wielka
zlota kule ktora zabija wszystkich pokoleji kazdy umiera od tego
czego boi sie najbardziej np jeden facet bal sie meduz i zginol przez
nie. Prosze pomozcie :)

Cześć.
Chciałbym was prosić o pomoc w odnalezieniu pewnego filmu a mianowicie (tutaj
zarys fabuły): Jest przyszłość ludzie, schowani pod kopułom a dokładnie coś na wzór
pola siłowego stawiają opór kosmitą którzy są coś na wzór duchów mogą przenikać
przez ściany a i przelecenie przez człowieka pozbawiało go życia....

więcej

Witam,
szukam starego czarno-białego filmu amerykańskiego z lat 60tych albo nawet wcześniej. Film opowiada o chłopaku z problemami psychicznymi, oraz jego relacjach z matką wariatką i ojcem, Była też tam fajna dziewczyna która (spoiler) popełnia samobójstwo. Film był chyba na film webie prezentowany w tych skrótowych...

więcej

Hej, szukam tytułu filmu, który oglądałam parę lat temu.
Bogaty mężczyzna, którego żona jest w śpiączce, przyjeżdża do małego miasteczka tylko po
to, by z którąś z młodych dziewczyn urodziła mu dziecko. Po latach ta młoda kobieta
odnajduje dom, w którym wychowywana jest jej córka. Zatrudnia się jako guwernantka....

więcej

Chodzi mi film o samotniku, bojącym się ludzi. Coś w takim klimacie.

Szukam filmu, który oglądałem bardzo dawno temu, jak miałem jakieś 8-9 lat (6-7 lat
temu). Film to był bodajże horror lub coś pokrewnego. Osadzony był w średniowieczu lub
w czasach nowożytnych (była scena z Indianinem, który preferował procę czy tam łuk,
zamiast broni palnej - więc raczej czasy nowożytne). Ogółem...

więcej

Witam wszystkich szukam filmu który oglądałam jakies 23 lata temu.Był on o kobiecie która została popchana przez narzeczonego do szybu windy.Zgineła po czym narodziła sie jako inna osoba i w wieku w którym zgineła zaczela miec sny z poprzedniego zycia .Śniły sie jej rzeczy które przezyła w innym wcieleniu .Zaczeła...

Jak w temacie. film prawdopodobnie z lat 2000 - 2007. Oglądałem go bardzo dawno temu więc nie wiele z niego pamiętam.
Jedyne co przychodzi mi do głowy to bochater, pewien facet świeżo po studiach, oraz
motywy o koszykówce ( jakaś druzyna która miała problemy finansowe itp ) i romans. W pewnej scenie był również...