Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam może ktoś wie jaki jes tytuł tego horroru.
2 dziewczyny jadą na wieś do jednej z tych dziewczyn do rodziny. I jak dojeżdzaja to byli
tam mama,tata,brat Bawili się do nocy potem jak jedli kolacje wszystko ok. I tej nocy
jedna z tych dziewczyn się masturbuje i słucha muzyki w słuchawkach (oni nie wiedzą
ze...

więcej

Była to opowieść o trójce rodzeństwa - niemowlaku, małym chłopcu i dziewczynce. W
pierwszych scenach przedstawiono każde z rodzeństwa i była scena ze mala dziewczynka
gryzla stół - odjazd kamery i okazuje sie ze wisi w powietrzu utrzymujac sie tylko sila
zgryzu. Całość utrzymana w basniowym klimacie choc dzialo...

więcej

Poszukuje filmu ( horror lub thriller), który opowiadał o małych nad wyraz jak na swój wiek
inteligentnych dzieciach . Przez swoje zachowanie zmuszały rodziców do dziwnych często
makabrycznych zachowań w jednej ze scen dziecko patrzy się na mamę a tak wkłada rękę
do garnka z gotującą się wodą twierdząc, że to...

Poszukuję jakiegoś fajnego filmu erotycznego z dość śmiałymi scenami, a nie że akcja urywa się w połowie.
Razem ze swoją drugą połówką lubimy takie filmy. "seks to nie wszystko" "9 piosenek" "oczy szeroko
zamknięte" "nimfomanka" "9 i poł tygodnia" "intymność" To już mamy za sobą, z czego najbardziej
przypasował...

więcej

chce obejrzec film jak sie to robi na filmweb

Film polski. Lato, kościół, on i ona (konserwatorzy zabytków), w finale on nadaje restaurowanej rzeźbie twarz swojej partnerki.
Charakterystyczne słowa skierowane do księdza - proszę się nie martwić, nie będę przy tej rzeźbie pracował z pustką w sercu - coś w tym rodzaju.

Witam, poszukuje filmu to był science fiction / horror z lat 90, przynajmniej wtedy go
oglądałam.
Pamiętam urywek jak dzień wcześniej król odpoczywa przed nadchodzącym polowaniem, w
nocy zakrada się do niego coś jak człowiek i wystawia język w stronę jego odkrytych stop
po czym wpuszcza robala i następnego dnia...

więcej

Witam, mam problem ponieważ kiedyś oglądałem horror, ale nie pamiętam tytułu. Fabuła
przedstawiała się następująco na pewnym posterunek policji zakatowano pewnego
chłopaka na śmierć. Jednak on powrócił i mści się na swoich oprawcach w sposób taki
tam jak i oni wyżywali się na nim, aby go powstrzymać trzeba było...

Kiedyś na MTV leciał serial o chłopaku w czarnych kręconych włosach w okularach i miał
grubego kolegę "był luzerem" i akcja działa się w liceum , wiem że zdobył po jakimś czasie
najładniejszą dziewczynę w szkole. Był on na MTV w tym samym czasie kiedy pierwszy
sezon innej/awkward BŁAGAM O POMOC NIE PAMIETAM...

Poszukuję filmu. Niestety pamiętam go mało. Dwoje nurków (kobieta i mężczyzna) nurkują gdzieś w lesie (chyba) i natrafiają na taką starodawną, barbarzyńską wioskę. Ta kobieta jest tam chyba gwałcona. Potem jest kilka tam porwanych. Dają im noże, które mają w sobie coś do namierzania, wypuszczają do lasu i polują na...