Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

znacie jakiś ?

romantyczny , albo akcja z tłem romansu.
ładne jakieś .:D

Motyw o jaki mi chodzi: wrażliwa dziewczyna poszukująca i znajdująca miłość, ale chłopak nie może z nią być i ją odrzuca, ona umiera, a on rozpacza. Podobny wątek jak w filmie "Chloe" tyle że tam był motyw z 2 dziewczynami. Znacie coś takiego?

Od kilku lat próbuję bezskutecznie odnaleźć pewien film. Pamiętam, że był utrzymany w klimacie lat 50. Młody chłopak - typ buntownika, ubrany w jeansy i białą koszulkę kradnie samochód (chyba czerwony kabriolet) i razem z dziewczyną odjeżdża w siną dal. Po drodze rozbija sklepową witrynę i zabiera stamtąd biżuterię dla...

więcej

użytkownik usunięty

Nie musi spełniać oczywiście wszystkich wymagań naraz:
-wzruszający
-BRAK wątku miłosnego ( ewentualnie poboczny, w sensie że nie lubię filmów o
zakochanych)
-mówiący o przeciwnościach losu
-zaskakujące zakończenie
-dający do myślenia
-dający możliwość różnorodności interpretacji wtf
-BRAK science...

witam poszukuję filmu. Z tego co pamiętam było to najprawdopodobniej dramat. Akcja
toczyła się w jakimś niewielkim mieście. Główne elementy jakie pamiętam to młodego
chłopaka (podstawówka lub gimbasa) z zaburzeniami psychicznymi który próbuje popełnić
samobójstwo. Wiesza się na jakimś pasku ale odratowuje go...

Mam pytanie o pojawiające się na YT filmiki, które przedstawiają jakby kolejne losy bohaterów filmu, tylko, że to nie jest film. Wytłumaczyłby mi ktoś o to w tym chodzi? To jakiś serial czy co?

Witam, szukam filmu, który oglądałem dość dawno. W fabule chodziło o to, że jakiś facet
zabił dziecko i ojciec tego dziecka chciał sie dostać do więzienia i zastrzelić morderce z
broni zrobionej z papieru. Czy ktoś cos kojarzy?

Witam,

IFH Productions is looking for a Production Sound mixer or sound person to help record
audio (voice overs, dialogue and sound FX and Foley in post-production) for a 5 min short
movie to be shot in between the 25th and 29th of june. We’ll be a small crew of 8 to 10
people shooting a low budget book...

Witam wszystkich

Tak jak w opisie szukam pewnego filmu dużo z niego nie pamiętam ale coś tam postaram się opisać :

Wiec tak film toczył się na jakiejś amerykańskiej dzielnicy domów i do domu obok głównego bohatera wprowadziła się jakaś dziwna rodzina i główny bohater filmu podejrzewał że oni zabijają tam ludzi bo...

szukam filmu w ktorym matka z corka sa w domku blisko rzeki dziewczynka pobiegla za
czyms i utopila sie w tej rzece matka bardzo cierpi po pewnym czasie zachodzi ponownie
w ciaze i od samego poczatku towarzysza jej dziwne zdarzenia odnosi wrazenie ze dziecko
chce ja zabic po porodzi wydarzenia nasilaja sie...