Szukam tytułu filmu w którym matka porywa córce dziecko i wraz z młodsza siostrą ukrywa sie w róznych miejscach.
Szukam tytułu filmu w którym matka porywa córce dziecko i wraz z młodsza siostrą ukrywa sie w róznych miejscach.
Już wyjaśniam :)
Szukam filmu, który bardzo dawno temu lat temu oglądałem prawdopodobnie na Canal+.
Pamiętam że dzieciaki nieustannie grały w nim w bączki (zbijały je sobie nawzajem by
wyłonić mistrza). Akcja była prawd. osadzona w latach 50-tych lub 60-tych w USA a matka
głównego bohatera filmu uczęszczała na...
Witam. Poszukuję 2 filmów. Pierwszy jest o sztucznej inteligencji, która kontrolowała budynek(chyba biurowiec). Pewnego razu postanowiła się wszystkich pozbyć - (np gościa zamknęła w saunie i ustawiła najwyższą temperaturę).
Drugi film jest o grupie naukowców, która opracowała nowy typ komórki w postaci chip-u...
Witam. Wczoraj około 22:30 włączyłam ( chyba tv4) i leciał tam już film.Temat : ( samotny ) ojciec zamknięty w domu z synem małoletnim i córką. Wokół domu zaczynają dziać się dziwne rzeczy , ojciec widzi kogoś za oknem , syn cały czas kaszle , a za oknem zaczyna padać śnieg. Myślałam , że to tytuł " w zamknięciu " (...
więcej
Witam, poszukuję filmu z gatunku akcja/kryminał pochodzenia Francja/Włochy o ile dobrze
pamiętam. Mianowicie film skupia się na policji bądź na oddziałach specjalnych, które
walczą z narkotykami, film składa się z dwóch części. Z tego co pamiętam, jeden z
głównych aktorów miał syna, który uczył się karate, lub...
Niestety nie wiem jak dodawać filmy więc zwracam się z takową prośbą. Więcej informacji tutaj - http://pl.wikipedia.org/wiki/Chajtarma_%28film%29
Na pewno wiele osób chętnie by go obejrzało gdyby wiedziało o jego istnieniu, w czym filmweb może pomóc ;)
Cześć! Już od dawna szukam pewnego filmu, który nie może wyjść mi z głowy, mam nadzieję, że tutaj w końcu znajdę ratunek :) Fabuła była mniej więcej taka: (prawdopodobnie) w jakiejś szkole z internatem doszło do zabójstwa, dokonanego przez ucznia tej szkoły (o ile się nie mylę ubrany był w sutannę dla zmylenia...