Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu,amerykański i chyba kręcony w latach 90`. Młody chłopak zabija swoją
dziewczynę, a jego rodzice to ukrywają. Na pewno jest tam scena, gdzie on z płaczem
rzuca się w ramiona matki. Matkę o ile dobrze pamiętam grała Susan Sarandon ale nie
jestem na 100% pewna. Kojarzycie coś?

Był tam facet co został skazany na karę śmierci i mu zastrzyk dali i się obudził w
kostnicy bo to był środek usypiający i jakiś facet mu zaproponował że wezmie udział w
jakimś projekcie albo zapomni o sprawie i mi dadzą zastrzyk kolejny tym rezem
prawdziwy on wybrał tą 1 opcję był w jakimś ośrodku na początki był...

więcej

Szukam filmu boolywood w którym pewien facet był chyba z mafi i zakochał się w pewnej
dziewczynie z wzajemnością. Jej ojciec niechcial aby n nim byla i strzelił do niego lecz kula
trafila ją i umarła. Pamietam pare wątków np. Mafia zakopała go w ziemi lecz on sie
wydostal,

Znacie jakieś filmy, których akcja dzieje się w Opolu?

witam,
obejrzałem niecały ten film w wagonie kinowym PKP 16 lat temu szukam go od tamtej pory. Dziś znalazłem
trailer a tym robotem https://www.youtube.com/watch?v=Paw4h_cF7_8 ale nie ma tytułu wydaje mi się że to
będzie 2 część tego filmu. Robot ze szklanym kokpitem zostaje ukryty w dżungli. Zła korporacja...

Witam. Mam problem z tytułem filmu. Pamiętam z niego niewiele, więc proszę o wyrozumiałość :)
Otóż widziałem go chyba ze 5 lat temu na TVP1.Pamiętam zaledwie 2 sceny. Do mieszkania (prawdopodobnie) hakera wkroczyła policja. On zdołał w ostatniej chwili wysłać jakieś dane. Dane te zamiast ojca przez przypadek...

Niestety film widziałam dawno temu i nie pamiętam za bardzo co i jak, ale było tam o tym, że chłopak więził dziewczynę, która zaczynała go fascynować, można powiedzieć, że się w niej zakochał. Wcześniej wraz ze swoją matką więzili inne dziewczyny i je zabijali.
Pod koniec okazuje się, że to była siostra chłopaka, on...

więcej

Szukam jakichś dobrych filmów, po których można by podyskutować (jak 'Motyl i skafander',
czy 'Przypadek') oraz lżejszych produkcji, które niosą za sobą większe wartości (w stylu np.
'Erin Brockovich'). Mają to być filmy na wieczór filmowy ze znajomymi.
Macie jakieś propozycje? :)

Witam serdecznie, od dluzszego czasu chodzi mi po glowie pewien film. KLiedys byl
emitowany w TVP 1 film byl zagraniczny produkcja pewnie w okolicach 1998-2004. W
filmie glowna role gral (chyba) znany aktor ktory ciagle bawil sie w reku koscmi do gry. Na
konscu filmu utopil (albo tylko udawal) brata glownego...

Poszukuję rosyjskiego filmu Bogini. Historia mojej miłości. Szukałam już na polskich, rosyjskich i angielskich stronach. Nigdzie nie ma ani do obejrzenia, ani do ściągnięcia. Być może ktoś z was będzie mógł mi pomóc?