Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zna ktoś jakieś filmy o obozach harcerskich, koloniach itp?

A wiec szukam filmuktory opowiada o małozenstwie ktore ma 3 dzieci. Nie układa sie
im. Zona dowiaduje sie ze maz ma kochanke i ona probuje ja odszukac. Wiem ze film
jest na faktach i ze ma 2 czesci. Maz probuje zabic zone ( ale nie pamietam dlaczego)
straszy ja zeby popełniła samobojstwo. Pamietam jeszcze jedna...

więcej

Szukam filmu o małżeństwie i ich niedawno narodzonym dziecku. Niemowlę miało swój pokoik chyba aż na 2 piętrze w domu. pamiętam jedynie charakterystyczną scenę, kiedy to spod drzwi do pokoiku wylewała się woda.. tam ktoś czyhał na to dziecko, podnosił - nie wiem kto to był i tylko matka coś zauważała

Szukam filmu horroru z lat około 2004-2008 Film oglądałem gdzieś w tych latach na tvp 1 około godziny 21 film opowidał o jakiejś rodzinie którzy mieszkali w domu na pozór normalnym po jakimś czasie kobieta z tego domu otworzyła pomieszczenie chyba na strychu i wypuściła jakiegoś ducha pamiętam że ten duch zostawiał...

Wie ktoś może gdzie można znaleźć napisy do filmy "Talking to the Dead" z Russelem Tovey? http://www.imdb.com/title/tt2994918/?ref_=nm_flmg_act_8
Mogą być angielskie bądź polskie.

poszukuję filmu, który kiedyś widziałam, ale nie kojarzę tutułu.
była w nim para bliźniaków (grubych), którzy zbierali sznureczki jakimi kiedyś
związywano listy w więzieniu i zrobili z nich linę i chcieli w ten sposób uciec. zarzucili je
bodajże na igłę taką co jest na wieży ale lina im się zerwała ^^
dodatkowo...

więcej

Witam,
przeszło 6-8 lat temu oglądałem pewien film o wyścigach samochodowych i niestety nie mogę sobie przypomnieć tytułu, choć próbowałem niejednokrotnie, a zapadł mi w pamięć jako bardzo dobry film w tej tematyce.
Pamiętam, że panował w nim przepych, drogie auta i imprezy.
Jedyną scenę jaką dokładniej pamiętam z...

więcej

Widziałam ten film już parę ładnych lat temu. Generalnie - horror, sci-fi, pamiętam z niego
tyle, że na wielkim drzewie zawieszone były kokony, w których jak się okazało byli ludzie.
Będę wdzięczna za pomoc w odnalezieniu tytułu, pozdrawiam!

Witam, szukam filmu ktory ogladalam ze 2 lata temu w tv. bYŁ TO FILM O CHŁOPAKU
KTOREMU CHYBA ZABILI MATKE, A ON TO WIDZIAL Z PIWNICY PRZEZ DZIURE W
POODLODZE. POZNIEJ SAM ZABIJAL KAZDEGO KTO WSZEDL DO DOMU. FILM
ZACZYNA SIE JAK WIDAC OKO W DZIURZE OD PODLOGI, BYL TO HORROR. DZIEKUJE
Z GORY ZA PODPOWIEDZ :)

Jeden to historia małżeństwa, które do zapłodnienia in vitro użyły DNA pobranego od
prehistorycznego człowieka, odnalezionego w jakiejś zmarzlinie.

Drugi to jakiś horror o nawiedzonym domu/szafie. Nie pamiętam za bardzo szczegółów,
wiem, że główną ofiarą jest chłopiec. Ale to nie Naznaczony.

Ktoś jest w...