Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

obojętnie jaki gatunek filmowy (byle nie reportaż) proszę o pomoc ;)

Potrzebuję jakiejś niezadługiej, śmiesznej sceny z jakiegokolwiek filmu/serialu. Ważne aby
scena była śmieszna bez dźwięku i miała max. 30s. Jak zna takie sceny to byłym
wdzięczny za podzielenie się tym ze mną :)

Ten film chodzi mi po głowie od bardzo dawna, ale ciągle nie potrafię przypomnieć sobie
tytułu.
Główna bohaterka jest uczennicą liceum, pewnego dnia jakiś chłopak dokonuje zamachu
na szkołę i w toalecie pyta właśnie główną bohaterkę i jej przyjaciółkę, która ma przeżyc.
Wtedy przyjaciółka poświęca się i mówi by...

więcej

Witam, poszukuje filmu który widziałem parę/paręnaście lat temu(dokładnie nie
pamiętam kiedy, ale pewnym jest ze po 2004) nie oznacza to, ze film był stworzony po
2004+ :)
Szczegóły jakie pamiętam z filmu to:
- Był pewien bohater(w filmie wyglądał na 20lat) chyba blondyn, ale tego nie jestem
pewien.
-...

Basen
(2003) ,Bez litości
(2010) ,Eden Lake (2008) takie by trzymały pod napięciem najlepiej by były dostępne też z lektorem i łatwym znalezieniem ich w sieci ,mogą być innego typu jeszcze znam wiele innych ale moze traficie na cos czego jeszcze nie oglądalem licze na wasze dobre sugestie bede wdzieczny piszcie :)

Witam :)
Poszukuję tytułów filmów z wątkiem fotograficznym - fabularnych, nie dokumentalnych - w którym jest cokolwiek co dotyczy fotografii, fotografa czy jego pracy.
Założyłam na blogu fotochwilka.pl cykl takich filmów i mam już wiele i jeszcze kilka w planach, ale potrzebuję zapasu ;)

Będę wdzięczna za pomoc...

więcej

Trzy koleżanki wyjeżdżają do Turcji na wakacje i gdy miały wracać to ktoś podrzucił im narkotyki. Później zostały złapane i poszły do Tureckiego więzienia. Tam były gwałcone, bite itp. dwie zostały tam zabite lub zamordowane a jedna się uratowała albo i nie (nie pamiętam). Zamieszany był w to naczelnik więzienia....

Cześć!
Podajcie tytuły najlepszych wdg. was komedi.
Filmy typu:
-Project X
-21 jump Street
-Harold & Kumar

...i filmy akcji. Na przykład o jakichś kradzieżach.
Hej.

Szukam filmu przedstawiającego II wojnę światową na Pacyfiku z perspektywy japońskiej.

youtube.c om/watch?v=kfz9EuCLXWo#t=2m40s Od 2m40s - anyone?