Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać. Będzie sprawiedliwiej, bo będzie
można podać
łatwy
motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i zażądać dwóch.
Czasem motyw
jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą liczbę piszemy w
nawiasie,
jak ktoś by nic nie napisał,...
Czy może ktoś mi powiedzieć, dlaczego w najwyżej ocenianych na profilu widnieją mi filmy z 9 jak mam wiele 10?
Grał bandytę. Na końcu była scena w stacji metra/pociągowej i złapał dziewczynkę i groził że jeżeli coś zrobią to ich zabije. nie jest to nowy film( może z 2005) W tym filmie miał chyba CHYBA białe włosy. Co to mógł być za film?
Szukam filmów, w których jedna z ważnych postaci będzie miała fobię np. społeczną (ewentualnie inną), chciałbym zobaczyć jak scenarzysta wymyślił scenariusz pokazujący jak trudno żyć, funkcjonować takiej osobie w świecie. Np. niech zwykłe zakupy sprawiają tej osobie problemy i niech np. wychodzi po zakupy wieczorami,...
więcejHej. Poszukuję filmu, który by nagrany na placu św. Piotra w Rzymie. Był to bardzo współczesny film. Znani, amerykańscy aktorzy. Jakiś nauczyciel/znawca pomagał Policji w odnalezieniu (tak mi się wydaje św. Gralla) Zapewne widoczna była w tym filmie fontanna i Anioł z ogromnymi skrzydłami. Serdecznie proszę Was o...
witam i prosze o pomoc w znalezieniu tytulu filmu...pierwsze sceny to ulewa w jakims
amerykanskim miescie,wieczor,kobieta trzyma rewolwer i zdjecie swojego meza,ktory
zostal zastrzelony...zycie nie ma dla niej sensu i postanawia popelnic samobojstwo...nie
dochodzi do tego bo jest swiadkiem wypadku czarnoskorej...
Mam zamiar obejrzec sobie całą sage GW ale nie wiem jak je oglądać tak jak je kręcono (4.5.6.1.2.3) czy tez chronologicznie {1.2.3.4.5.6).
Jaki sposób polecacie?