witam i prosze o pomoc w znalezieniu tytulu filmu...pierwsze sceny to ulewa w jakims
amerykanskim miescie,wieczor,kobieta trzyma rewolwer i zdjecie swojego meza,ktory
zostal zastrzelony...zycie nie ma dla niej sensu i postanawia popelnic samobojstwo...nie
dochodzi do tego bo jest swiadkiem wypadku czarnoskorej...
Mam zamiar obejrzec sobie całą sage GW ale nie wiem jak je oglądać tak jak je kręcono (4.5.6.1.2.3) czy tez chronologicznie {1.2.3.4.5.6).
Jaki sposób polecacie?
Pamiętam z tego filmu tylko tyle , że mężczyzna , który pokłócił się z dziewczyną albo go
rzuciła lub coś w tym stylu poszedł do baru i zaczął pić (w tym barze oczywiście).
Niespecjalnie wiem jak to zgrabnie nazwać, aczkolwiek chodzi i o coś w rodzaju "Falling
Down" albo "Taxi Driver". Jednostka która nie potrafi znaleźć swojego miejsca, jest
trawiona przez nienawiść do otoczenia, takie klimaty.
Będę wdzięczny za sugestie.
Szukam filmu o dziewczynie, która ucieka z gejem, żeby szukać ojca. Ten gej boi się bardzo swojego ojca, który nie toleruje homoseksualizmu. Ta dziewczyna jest zbuntowana, chodzi do najgorszej klasy. Jest też scena, jak uprawia seks w samochodzie. Nie pamiętam dalej. Kojarzy ktoś?
szukam ciekawych niemieckich filmów, chodzi o to by były w j. niemieckim.
mozecie podawac wszystko, od klasykow po te najnowsze ;)
Jak wiecie, w wielu filmach jest tak, że jakaś zła osoba czasami spotyka się z pewnymi osobami, nie umawiają się przez telefon, ale tak by nie rzucało się to w oczy. Jednak na wielu filmach agenci CIA, FBI i inni zastraszają kogoś, wyciągają jakieś kompromitujące rzeczy o kimś i wtedy ta osoba pracuje dla nich i agenci...
więcej