Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film był chyba grany przez Jackiego chana , był o pewnym mężczyźnie który miał swoje tak jakby dodzo gdzie nauczal karate , ale ci zgóry mistrzowie sie nie zgadzali żeby nauczał tajemnic sztuki walki amerykanów

http://zapodaj.net/a12bf0e8f2582.png.html

Wiecie ze czlowiek ktory nakreca niezniszczelni 3 zrobi remake "Raid"? Malo tego glownym
bochaterem ma byc chris z thora.... Juz wiadomo ze ten film bedzie do kitu bo on walczyc
wcale nie umie.... Tylko mlotkiem bedzie nakrecal ludzi....

http://stopklatka.pl/wiadomosci/-/94104616,thor-w-remake-u-raid-

Co myslicie...

więcej

Ale tak np. przenieść się o 10 lat w przeszłość, aby naprawić własne błędy z przeszłości? Znacie sposób? Oczywiście żartuje. Ale jak chcecie to podajcie mi tytuły filmów w których występuje taki motyw. Famme Fatale i Efekt Motyla widziałam.

Mam dla Was konkretną propozycję.

Tymbark organizuje konkurs filmowy, w którym można zdobyć dużą gotówkę – na
pewno przyda się na Twój debiut lub do realizacji innych planów zawodowych. Wejdź na
tymbarkody. pl/nakrec-film/zasady , weź udział i wygraj!
Taki film może być też niezłą pozycją w Waszym portfolio –...

więcej

Mam dla Was konkretną propozycję.

Tymbark organizuje konkurs filmowy, w którym można zdobyć dużą gotówkę – na
pewno przyda się na Twój debiut lub do realizacji innych planów zawodowych. Wejdź na
tymbarkody. pl/nakrec-film/zasady , weź udział i wygraj!
Taki film może być też niezłą pozycją w Waszym portfolio –...

więcej

Szukam filmu najprawdopodobniej z lat 90. Oglądałem go kilka lat temu na TVP2 w nocy chyba jakoś w 2006 roku. Taki typowy film akcji i thriller, słoneczna sceneria. Zapamiętałem końcówkę. Pewien koleś taki ubrany w skórę i z długimi blond włosami rozmawia ze swoim małym synem i każe mu wsiąść na statek i czekać aż...

Nie pamiętam dokładnie co działo się w tym filmie. Wiem tylko, że nastolatka pojechała z
matką do ojca, bodajże w góry. Potem ta dziewczyna tak jakby umarła, ale wydawało jej
się, że żyje, a rodzice jej nie słyszeli. Pamiętam jeszcze owce i scenę, w której jakiś facet
otwiera swojej córce czaszkę. Dziewczynka...

nie pamietam wiele wiem ze typas mial kule ktora mu podpowiadala co am robic dostal ja
na urodziny zeby wiedziec wszystko byla tam dziewczyna blondi jakas , goniła policja to na
pewno i dostal ta kule chyba w chinskiej knajpie

Witajcie!
Poszukuję pewnego filmu, o którym dziś mi się przypomniało.
Akcja filmu dzieje się w nocy, w pociągu. On gdzieś szybko jedzie i jest cały czas noc. Do okoła jest ciemnia, pociąg wygląda jakby był z lat 20-30. Cała akcja dzieje się w tym pociągu, w wagonach. Bohaterowie, (choć nie pamiętam ilu ich było,...